Időjárás-
előrejelzés
2020. február 26. szerda
Edina
Videók

Horváth Tamás: 4 évvel ezelőtt még arra sem volt pénzem, hogy vegyek magamnak 2 zsemlét
A Sztárban Sztár énekesének és feleségének nehezen indult a kapcsolata, Tamás elárulta, hogy akkoriban szerettek egymásba, amikor még arra sem volt pénze, hogy kifizesse a számláit, és Andi segítette át ezen a nehéz időszakon. Az énekes arról is mesélt, hogy mostanra minden helyre jött, és sokat tanult a szerelmétől, úgy érzi, hogy a Sztárban Sztárt is neki köszönheti. Kiderült, hogy Tamás és Pápai Joci nagyon jó barátok lettek a műsor alatt, és szóba kerültek a következő élő show produkciói is.


Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


2017. november 3. 12:34

Címkék:
barátság család geoblocked házasság horváth tamás Mokka pápai joci párkapcsolat pénz produkció szerelem sztárban sztár sztárban sztár 5 TV2 LIVE


Kapcsolódó anyagok


© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS