Időjárás-
előrejelzés
2020. február 26. szerda
Edina
Videók

Vicces konfliktusba keveredett Kollányi Zsuzsi és párja egy produkció miatt
A Sztárban Sztár énekesnője elárulta, hogy Tina Turner mozgásával és arcjátékával könnyű volt azonosulnia, és nagyon szerette ezt a produkcióját. Zsuzsit megnyugtatja, hogy a szerelme minden élő adásnál a közönség soraiban ül, és még emelgetéssel is segítette az énekesnőt a ˝hátrahíd˝ gyakorlásában a Britney Spears produkció előtt. A beszélgetés végén szóba került az is, hogy hogyan gyakorol Zsuzsi a következő adásra, amiben Sub Bass Monster bőrébe kell bújnia.


Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


2017. október 13. 14:07

Címkék:
Britney Spears geoblocked kollányi zsuzsi mick jagger Mokka párkapcsolat produkció segítség sub bass monster szerelem sztárban sztár sztárban sztár 5 tina turner TV2 LIVE


Kapcsolódó anyagok


© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS