Időjárás-
előrejelzés
2020. május 28. csütörtök
Emil, Csanád

Fásy Szupersztár

Fásy Szupersztár (AP)
zenés szórakoztató műsor (50')


Fásy Szupersztár - a mulatós tehetségkutató! Fásy Ádám a műfaj koronázatlan királya új tehetségek után kutat. Ki lesz Magyarország következő mulatós sztárja? Ha kíváncsi minderre, nézze a Fásy Szupersztár adásait - a Zenebutikon!A Fásy Szupersztár győztese sok csalódáson esett már át
Balogh Krisztofernek sikerült megnyernie a Fásy Szupersztár tehetségkutatót, amiről ő és Fásy Ádám, a műsor producere és a döntő zsűritagja a Mokkában meséltek. A 19 éves Krisztofer elárulta, hogy nem gondolta volna, hogy ő nyeri meg a versenyt, és mivel az elmúlt években sokat csalódott, ez egyfajta visszaigazolás volt számára. Fásy Ádám elmondta, hogy nagyon erős volt a mezőny, és az is kiderült a beszélgetésből, hogy kik voltak még a zsűri tagjai.
Fásy Ádám a tehetségkutatójáról: ˝Már rendeltek meg tőlünk versenyzőt˝
Szombaton 14.40-kor startol Fásy Zsülike műsorvezetésével a Fásy Szupersztár a Zenebutikon! Fásy Ádám elárulta, remélte, hogy sok női versenyző jelentkezik, mert jelenleg a férfi előadók vannak többségben. Azt mondta, büszke arra, hogy felfedezettje, Kis Grófo révén széles körben elfogadott lett a mulatós zene. Csordás Tibor, a műsor egyik zsűritagja felidézte a válogató legviccesebb pillanatait.© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS