Időjárás-
előrejelzés
2021. január 17. vasárnap
Antal, Antónia
Keresés: vásáry andré

Vásáry André tudatosan odafigyel arra, hogy legyen elég ideje önmagára
Az énekes a FEM3 Caféban mesélt az ˝énidő˝ fontosságáról, valamint arról, milyen tevékenységek során tud leginkább feltöltődni. André életében egyre nagyobb szerepet tölt be a sport, emellett sokat jógázik és meditál, ez pedig nem csak a hétköznapjaira, hanem az éneklésére is pozitív hatással van…
Vásáry André a rendőrség segítségét kérte őrült zaklatója miatt
Az elmúlt hónapokban egy ˝őrült rajongó˝ rendszeresen rosszindulatú megjegyzéseket fűz énekes képei alá. André kezdetben próbálta figyelmen kívül hagyni a negatív kommenteket, azonban egy idő után már ijesztővé váltak a zaklató megnyilvánulásai. Az énekes és a menedzsmentje lépéseket tettek az ügy érdekében, és a rendőrséggel is felvették a kapcsolatot.
Vásáry André emiatt nem volt elragadtatva Las Vegastól
Az énekes nemrég tért haza Amerikából, ahol már többször is járt, most azonban a Bostonból Los Angelesbe költöző barátait látogatta meg. André elárulta, hogy milyen látványosságokat nézett meg, és hogy Király Lindával is megejtettek egy találkozót, ahol végre tudtak egy jót beszélgetni. Az énekes azt is elmesélte a FEM3 Caféban, hogy milyen 28 napos programmal erősíti most magában azt, hogy mennyi mindenért lehet hálás az életében.
Vásáry Andrénak asztrológus segített átértelmezni a párkapcsolatát
Vásáry André a FEM3 Caféban beszélt arról, hogy hogyan igyekszik megtartani a testi-lelki egészségét. Az énekes rendszeresen meditál, és nem olyan régen asztrológusnál is járt, ahol – érdekes dolgok derültek ki.


© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS