Időjárás-
előrejelzés
2019. szeptember 23. hétfő
Tekla, Líviusz
Keresés: tolvai renáta

Nem semmi: Tolvai Reni megmutatta, hogyan bulizik
A Megasztár 5 felfedezettje már korábban is megcsillogtatta tánctudását, ám ezúttal azt is megmutatta, hogy a színpadon kívül hogyan mozog. Szerinted is jól tolja Reni?
Elhagyja az országot Tolvai Reni, amerikai turnéra indul
Tolvai Reninek az éneklés mellett másik nagy szenvedélye a divat. Az énekesnőt gyakran mutatkozik extrém ruhadarabokban. De nem csak erről mesélt a FEM3 Caféban. Hamarosan ugyanis amerikai turnéra indul, de hogy mivel készül meglepni a kinti közönséget, a videóból kiderül!
Tolvai Reni emiatt készített saját oldalt a kis kedvencének
A Mokka vendégei az énekesnő és a kis yorkshire terrierje, Luxi voltak. Reni szerint az emberek imádják az állatos videókat, fotókat, és természetesen ő sem kivétel, mindent követ, ami a kutyákkal kapcsolatos. Az énekesnő elárulta, hogy Luxi mennyire bírja, ha fotózzák, és hogy tervezi-e, hogy magához vesz még egy kutyust. A beszélgetés végén szóba került az is, hogy Reni most 3 dalon dolgozik párhuzamosan, és hamarosan forgatnak egy új videóklipet.
Tolvai Reni bikinis fotójától tuti, hogy nem jutsz szóhoz
A nyárnak már lassan vége, a sztárok kiélvezik a hátra lévő jó időt. A gyönyörű énekesnő, Tolvai Reni sem tett másképp, egy gyönyörű országba utazott, és természetesen a rajongóknak is töltött fel néhány fotót közösségi oldalára, megfűszerezve egy igazán szexi képpel. Ezt neked is látnod kell!
Tolvai Renáta: Say
A FEM3 Caféban Tolvai Renáta előadta a Say című számot. Nézd meg az énekesnő produkcióját!
Tolvai Reni elárulta, miért nem akar még hozzámenni Kállay-Saunders Andráshoz
A két énekes már 7 éve alkot egy párt, és ősszel végre egy közös duettel is előrukkolnak. Reni elárulta, hogy egy szerelmes dalról van szó, és hogy már sokszor próbálkoztak hasonlóval, de úgy érezték, hogy azok nem sikerültek elég jóra. Az énekesnő arról is mesélt, hogy most még jobban szereti a párját, mint korábban, de egyelőre nem gondolkozik az eljegyzésen…
Beyoncé is szerepel Tolvai Reni bakancslistáján!
Tolvai Reni még gyermekkorában kezdte összeállítani bakancslistáját, melyben rengetek utazással és Amerikával kapcsolatos pont szerepel. Az énekesnő vallja, aki kitartó, az bármit elérhet, így bízik abban, hogy a két talán legnagyobb célját is eléri majd egyszer…
Tolvai Reni: Látomás
A FEM3 Café műsorában egész délelőtt Tolvai Reni énekelt, és előadta a Látomás című számot is. Nézd meg az énekesnő produkcióját!
Kállay-Saunders András séta közben is dalszöveget ír
Az énekes azt mondta, legújabb klipje, amelyet egy amerikai stábbal készített,  az egyik kedvence is. A forgatás mellett a Tolvai Renivel közös duettjéről is mesélt, és arról, mi ihleti meg egy-egy dal írásakor.

© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS