Időjárás-
előrejelzés
2019. november 14. csütörtök
Aliz
Keresés: sztárban sztár 5

Emlékszel? Király Viktor az egyik legnagyobb világsztárral bandázott
Az énekes a közösségi oldalán osztott meg egy képet, amin az egyik legnépszerűbb amerikai előadóval szerepel.
Horváth Tamás a versenytársairól: Én nem velük küzdöttem, hanem önmagammal
Horváth Tamás lett az év legsokoldalúbb előadója, az énekes az elmúlt hetekről és a jövőbeli terveiről mesélt a FEM3 Caféban. Tamás elárulta, hogy a feleségével mindketten nagyon céltudatos emberek, és neki hatalmas vágya volt, hogy megnyerje ezt a műsort. Arról is beszélt, hogy öt évig miért nem vállalt tévés felkérést, és hogy miben változtatta meg őt a Sztárban Sztár.
Pápai Joci a Kikivel való duettjéről: ˝A lényeg, hogy tényleg jó nő legyek˝
A Sztárban Sztár Döntőjében Pápai Joci Patkó Béla ˝Kikivel˝ lép színpadra, amelyben ismét nőt alakít Joci. Az énekes a Mokkában elárulta, hogy a kisfia, Zalán a 9. élő show során, az apukája produkciója után szinte ˝sokkot kapott˝, de később sikerült fellazulnia. Kiki pedig arról mesélt, hogy próbálja a Jocival való gyakorlást nevetés nélkül kibírni, de ez nem mindig jön össze neki…
Nagyon édes! Kis Grófo fia is énekelt Berkes Olivér próbáján
A Sztárban Sztár énekese a mulatóskirály egyik nagy slágerét adja elő az elődöntőben. Kis Grófót az egész család elkísérte a közös próbára, sőt, nagyobbik fia, Lacika még apukája legnagyobb dalát is előadta. Nézd meg, hogyan énekel!
Nyári Károly szerint Janicsák Vecával egy ˝mindent elsöprő˝ dalt adnak elő a Döntőben
A Mokkában kiderült, hogy kinek a dalával lép színpadra a Sztárban Sztár Döntőjében Janicsák Veca és Nyári Károly. A zongorista örült a felkérésnek és elárulta, hogy nagyon drukkol Vecának, mióta elindult a műsor, és úgy érzi, hogy fantasztikus lesz a közös produkciójuk. Veca szerint legendás énekeseket mindig nagyon nehéz megvalósítani, és arról is mesélt, hogy miért volt húzós számára az elmúlt időszak.
Horváth Tamás jó ómennek tekinti, hogy Veréb Tomival énekelhet a Sztárban Sztár Döntőjében?
Az énekes a Mokkában elárulta, hogy már az előző széria első adása során azt gondolta, hogy Veréb Tomi nyeri majd meg a Sztárban Sztárt, ami végül így is lett. Arról is mesélt, hogy nemrég egy rajongója meg akarta csókolni, ami őt megrémítette, Veréb Tomi pedig elmondta, hogy melyik produkciói voltak a legfontosabbak számára a tavalyi műsor során.
Kiderült, hogy Király Viktor melyik legendás előadóval zenél a Sztárban Sztár Döntőjében
Az énekes egyik gyerekkori példaképét, Somló Tamást alakítja majd a Döntőben, amelyben Karácsony János lesz a segítségére. Viktor elárulta, hogy miként emlékszik vissza a nagyszerű zenészre, és hogy a mostanit egy nehéz feladatnak érzi. Az énekes arról is mesélt a Mokkában, hogy sokat gyakorol, folyamatosan tanulja a szöveget, és próbálja minél jobban utánozni az eredeti előadó hangszínét, énektechnikáját, stílusát.
Horváth Tamás: 4 évvel ezelőtt még arra sem volt pénzem, hogy vegyek magamnak 2 zsemlét
A Sztárban Sztár énekesének és feleségének nehezen indult a kapcsolata, Tamás elárulta, hogy akkoriban szerettek egymásba, amikor még arra sem volt pénze, hogy kifizesse a számláit, és Andi segítette át ezen a nehéz időszakon. Az énekes arról is mesélt, hogy mostanra minden helyre jött, és sokat tanult a szerelmétől, úgy érzi, hogy a Sztárban Sztárt is neki köszönheti. Kiderült, hogy Tamás és Pápai Joci nagyon jó barátok lettek a műsor alatt, és szóba kerültek a következő élő show produkciói is.
Taktikázás nélkül, gyorsan halad előre Király Viktor új kapcsolata
A Sztárban Sztár énekese nemrég új videóklippel rukkolt elő, amiről a Mokkában beszélt. Viktor elárulta, hogy hárman írták a dalt, Závodi Marcival és a brit Ash Hicklin zeneszerzővel, és még az apukája is szerepel a klipben. Az énekes mesélt a legutóbbi Sztárban Sztáros produkciójáról, és arról, hogy kiknek a bőrében érezte eddig a legjobban magát. Szóba került Viktor friss, két hónapja tartó kapcsolata is, amiről az énekes őszintén vallott. 
Király Viktor vadonatúj klipjében Tilla és Ekanem Bálint is feltűnik!
Az énekes legújabb videója igazán pörgősre sikeredett, sőt, Viktoron kívül a Sztárban Sztár két másik szereplőjét is felfedezheted benne. Bizony, Till Attila és Ekanem Bálint Emota is felbukkan egy-egy színes jelenetben. Megtalálod őket?
1 2 3 4

© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS