Időjárás-
előrejelzés
2021. január 24. vasárnap
Timót
Keresés: szerelem

Nótár Mary: Bolond szerelem
Nézd meg Nótár Mary produkcióját, amit a Zenebutik élő kívánságműsorában adott elő!
Andreas: Szerelemlove
Nézd meg Andreas produkcióját, amit a Zenebutik Húsvéti élő kívánságműsorában adott elő!
Ufo Update: Szerelemdoktor
Nézd meg az Ufo Update produkcióját, amit a Zenebutik Húsvéti élő kívánságműsorában adtak elő!
Singh Viki évfordulójukon költözött össze párjával
Singh Viki boldogabb, mint valaha! Az énekesnő egy éve él boldog párkapcsolatban a párjával, Tamással és nem rég össze is költöztek, amiről a FEM3 Café műsorvezetőinek mesélt.


Peter Srámek vadonatúj oldaláról mutatkozik be a közönségnek
Az énekes hamarosan műsorvezetőként debütál a Zenebutik csatornán, ám persze ez nem jelenti azt, hogy zenei karrierjét a háttérbe szorítaná. A Ripost videójából kiderül, miért fontos a rendszeres testedzés Peter számára, valamint az is, rátalált-e már a szerelem...
Első szerelem alakul Péter Szabó Szilvia és Horváth Éva gyermekei között?
Az énekesnő kislánya és az egykori szépségkirálynő kisfia iszonyatosan cukik együtt, sőt! Éva még azt is megjegyezte: lehet, hogy első szerelem lesz a dologból?
Tóth Gabi a Krausz Gáborral való kapcsolatáról: ˝Most virágzom a legjobban˝
A Mokka nézői láthatták először Tóth Gabi legújabb klipjét, ami a Szív, szív, szív című dalához készült. Az énekesnő később elárulta, miért tartja fontosnak, hogy a rendszeres zenei megújulás mellett mindig önmaga tudjon maradni, majd mesélt a volt párjával közösen írt új daláról, valamint a Krausz Gáborral való párkapcsolatáról is.
Ilyen volt Majka és Curtis teltházas koncertje a kulisszák mögül
Majka és Curtis életük legnagyobb koncertjét adták az Arénában március 17-én. A nyolc év kemény munka meghozta gyümölcsét, 14 ezer ember előtt léptek fel. A hatalmas show előtt alig aludtak a srácok, ráadásul Majka torka még be is gyulladt. A buli előtti beengedték a Ripost kameráját a kulisszák mögé, ahol elárulták, mire készülnek a közeljövőben.
Pásztor Anna: ˝Én vagyok a nemzet Miss Csótánya˝
Nagy Feró gőzerővel készül nagykoncertjére, ráadásul egy hatalmas meglepetéssel is készül a rajongóknak, Pásztor Annával lépnek fel együtt. A Ripost stábját ellátogatott a próbákra, elárulták, nagyon élvezik a közös munkát.
Pataky Attila a gyerekvállalásról: nagyon klassz kis apuka leszek
Az Edda frontembere elmondta, hogy a szerelem és a szenvedély tartja fiatalon, és feleségével akár 3-4 gyereket is szívesen bevállalnának, de a teremtőre bízzák magukat. A beszélgetés során kiderült, hogy kisfiút vagy kislányt szeretnének-e elsőként, valamint hogy mit szólnak ehhez a fiai, és az is, hogy milyen vicces szituációba keveredett egy alkalommal egy óvszer miatt…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS