Időjárás-
előrejelzés
2020. május 30. szombat
Janka, Zsanett
Keresés: szakma

Ilyen témákkal foglalkozik Kollányi Zsuzsi a Zenebutikos új műsorában
Az énekesnő a FEM3 Caféban a nemrég kapott díjáról, a Zenebutikon futó műsoráról és a jövőbeli terveiről mesélt. Az is kiderült, hogy Zsuzsinak egyedül a párja véleménye számít igazán, ő az egyetlen ember az életében, akire ténylegesen hallgat.
Ilyen témákkal foglalkozik Kollányi Zsuzsi a Zenebutikos új műsorában
Az énekesnő a FEM3 Caféban a nemrég kapott díjáról, a Zenebutikon futó műsoráról és a jövőbeli terveiről mesélt. Az is kiderült, hogy Zsuzsinak egyedül a párja véleménye számít igazán, ő az egyetlen ember az életében, akire ténylegesen hallgat.
Csepregi Éva lerántotta a leplet: Ezzel szeretett volna foglalkozni fiatalkorában
Az énekesnő már negyven éve van a zenei pályán, azonban korábban egészen más hivatásra készült. Éva elárulta, milyen szakmát szántak neki a szülei, emellett pedig különleges, új daláról is mesélt, ami többek között fiához, Dávidhoz is köthető.
Bartók Krisztián, az egykori Megasztáros: ˝A magánélet sajnos sérül a munkák miatt˝
Joshi Bharat ezúttal Bartók Krisztiánnal beszélgetett a FEM3 Caféban. A Megasztár első szériájában feltűnt énekes elárulta, hogy nem szeret huzamosabb ideig egy dologban benne ragadni, és hogy az anyukája tanácsára mindig több lábon állt. Kiderült, hogy Krisztián mikkel foglalkozott az elmúlt években, illetve szóba került a magánélete és a jövőbeli, zenés terve is.


Éliás Gyulában voltak félelmek, mikor összejött Létay Dórával
Az énekes a párkapcsolatáról elmondta, hogy szakmailag is sokat hozott az életébe a szerelem, hiszen Létay Dórával egy közös zenés-prózai estet is terveznek. Mivel párja sokat próbál, ezért elfogadta, hogy akár napokig nem is tudnak találkozni, de a kapcsolatuk kezdeti szakaszáról is beszélt.
Lakatos Gabriellán családja is meglepődött, hogy az énekesi szakmát választotta
Az énekesnő elárulta, hogy nagyon gyors és kiszámíthatatlan döntés volt, hogy jazzénekesi pályán indult el, mivel először a színház vonzotta, és a családjában sem zenélt senki korábban. Gabriella arról is beszélt, hogy milyen tervei vannak a karrierjével kapcsolatban.
Nagy tervei vannak Buli Dorinának - Tudd meg, mi szeretne majd lenni!
Nemcsak énekléssel szeretne foglalkozni a lány, hanem elárulta, hogy szeretne tovább tanulni. Természetesen az éneklést nem akarja abbahagyni, de vannak más szakmák is, amiket szívesen kipróbálna a jövőben...
Metzker Viki szerint több a DJ szakma hátránya, mint előnye…
A FEM3 Café vendége Metzker Viktória volt, aki egyre ritkábban vállal tv-s interjúkat, most mégis kivételt tett. Vikivel az elmúlt évek sikereiről és a terveiről beszélgetett Várkonyi Andrea és Czető Roland. A fiatal DJ elárulta, immár 12 éve van a pályán, és eleinte meg kellett küzdeni a női dj-ket érő előítéletekkel. Azonban úgy véli, neki különösen nagy szerencséje volt, mivel jókor volt jó helyen, és így a legjobbaktól tudott tanulni.
Tóth Viktor és Neumann Balázs zenével segítenek a rászoruló gyerekeken
A FEM3 Café keddi adásában a hazai zenei élet két jeles képviselője, Tóth Viktor szaxofonművész, valamint Neumann Balázs zongoraművész dallamait hallhatták a nézők. A zenészek gyakran tartanak jótékonysági koncerteket, a szakmai elismerésnél pedig sokkal fontosabb számukra az, hogy koncertjeiken örömet szerezzenek a közönségnek…
Kozma Orsi szerint vicces és cuki párost alkotnak a Sztárban Sztár +1 kicsis partnerével
Az énekesnő a FEM3 Caféban elárulta, hogy megvan közte és a Sztárban Sztár +1 kicsis párja, Ádám Botond között a harmónia és az összhang. Orsi arról is beszélt, hogy egyenrangú partnerként dolgoznak majd együtt a kis tehetséggel, akivel már rengeteg szakmai eszmecserét is folytattak. Az énekeső sokat tanult a 2016-os Sztárban Sztár évada során, most pedig arra törekszik, hogy minden pillanatát kiélvezze ennek a műsornak.
1 2 3
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS