Időjárás-
előrejelzés
2019. október 23. szerda
Gyöngyi
Keresés: rapper

L.L. Junior a menyasszonyával való kapcsolatáról: ˝Próbálunk kompromisszumokat kötni˝
A rapper úgy érzi, jelenleg minden rendben van az életében, hiszen nemcsak menyasszonyával, Kingával rendeződött a kissé viharosan indult kapcsolata, hanem karrierjében is óriási sikereket ér el. L.L. Junior mesélt arról, hogy miért döntött úgy nemrég, hogy visszavesz a bulizásból, valamint az is kiderült, hogy mennyire fontos számára a hit…
L.L. Junior a családról: ˝kicsit szétszakadok, úgy érzem˝
A rapper elárulta, hogy mostanában visszavett a bulizásból, hogy több időt tudjon tölteni a menyasszonyával és a gyerekeivel, és bár ez még mindig nem elég, úgy érzi, hogy ez így ˝sorsszerű˝, hiszen a fiai így is feltöltődést jelentenek neki. L. L. Junior arról is beszélt, hogy várható-e stílusváltás nála zenei téren.
Curtis és szerelme le sem tagadhatnák, mennyire odavannak egymásért!
A rapper és barátnője rengeteg közös képet osztanak meg közösségi oldalaikon, ezekről pedig egyértelműen látszik: dúl köztük a szerelem. Kattints, és Te is betekintést nyerhetsz a pár intim pillanataiba!
Ganxsta Zolee-nak ez a véleménye a Valami Amerika 3 kritikáiról
A rapper egy rosszfiút alakít Herendi Gábor új filmjében, a Valami Amerika 3-ban. Elárulta, hogy mivel a forgatások épp fesztiválszezonban voltak, ezért volt, hogy 2-3 napig szinte nem is aludt. Az is kiderült, mi volt a kedvenc jelenete, és hogy melyik jelenetet nem fogja soha elfelejteni.
Curtis elárulta, mi volt az a két dolog, amit imádott gyermekkorában is
Kollányi Zsuzsi első műsorában Curtissel beszélgetett, aki többek között a gyermekkoráról, a zenéről beszélt. Ha kíváncsi vagy, mi volt a két legfontosabb tevékenység amikor gyerek volt, akkor nézd meg a videót!
Az Animal Cannibalsnek egy új videoklipet hozott a Mikulás
A FEM3 Café vendégei a stúdió ügyeletes krampuszai, Ricsipí és Qka MC voltak. A fiúk egy új klippel örvendeztették meg a rajongóikat, amiben - mint kiderült - nem mindennapi jelenetek is láthatóak. A rapperek egy speciális szánkót is hoztak magukkal, a Mikulás pedig egy különleges ajándékkal is meglepte őket a beszélgetés során...
Ezt nézd: Így nézett ki Majka a tablóképen húsz éve!
A műsorvezető egy 1997-ben készült tablófotót osztott meg rajongóival. Kattints, és idézd fel, milyen volt Majka fiatal férfiként!
L.L. Junior élő adásban vett át egy különleges díjat Fásy Ádámtól
Platinalemez lett Fásy Ádám Buliparádé című első és második lemeze. A zenész nem egyedül szeretné kiélvezni a sikert, ezért a közreműködő művészeknek is meg akarja köszönni a munkát. Fásy elárulta, hogy L.L. Junior már a Fekete Vonat együttesével is szerepelt a műsorába, körülbelül 25 évvel ezelőtt. A rapper a Mokkában vette át Fásy Ádámtól a duplaplatina lemezt, ezután pedig visszaemlékeztek azokra a pillanatokra, amikor először dolgoztak együtt.
Curtis és barátnője közösen nevelnek egy csöppséget!
A rapper és kedvese nemrégiben örökbefogadtak egy elképesztően aranyos kiskutyust. Nézd meg Curtisék legújabb családtagját!
Curtis a családalapításról: ˝Nagyon szeretnék kisbabát, bízom benne, hogy minél előbb összejön˝
Új oldaláról mutatkozik be Curtis a Vigyázat, gyerekkel vagyok! kedd esti adásában, melyben unokaöccsével, a 14 éves Tibikével szerepelnek majd. A rapper elárulta, hogyan érezték magukat a forgatások alatt, és mesélt Tibiről is, aki szerinte igazi csibész, még csajozási tanácsokat is szívesen adna nagybátyjának, ha lehetne. Kiderült, sokan hiszik őket apa-fia párosnak, Curtis pedig a téma kapcsán beszélt gyermekvállalási terveiről is…
1 2 3 4 5 6

© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS