Időjárás-
előrejelzés
2021. január 24. vasárnap
Timót
Keresés: pataky attila

Pataky Attila a gyerekvállalásról: nagyon klassz kis apuka leszek
Az Edda frontembere elmondta, hogy a szerelem és a szenvedély tartja fiatalon, és feleségével akár 3-4 gyereket is szívesen bevállalnának, de a teremtőre bízzák magukat. A beszélgetés során kiderült, hogy kisfiút vagy kislányt szeretnének-e elsőként, valamint hogy mit szólnak ehhez a fiai, és az is, hogy milyen vicces szituációba keveredett egy alkalommal egy óvszer miatt…
Pataky Attila: ˝Nagyon komoly történelmi pillanatokat élünk meg, és a megmaradásunk a tét˝
Nemrég jelent meg az Edda Művek legújabb, 33. albuma, a zenekar pedig az aktuálpolitikát sem hagyta figyelmen kívül az új dalok megírása közben. A Mokkában kiderült, mi ad ihletet Pataky Attilának a dalszerzés során, valamint az is, hogyan készül az együttes a közelgő, nagyszabású koncertjére.
Pataky Attila vallomása a házasságáról: Igazából hárman vagyunk
A 23 év korkülönbség ellenére is rajong egymásért az Edda frontembere és felesége, Orsolya. Az énekes elmondta, hogy mi a házasságuk titka, és egy titkot is felfedett a családjáról. Attila úgy gondolja, hogy fiatal feleségében egy 120 éves varázsló veszett el, Orsi pedig arról beszélt, hogy volt-e benne félelem a kapcsolatuk elején a korkülönbség miatt.
Kóbor János és Pataky Attila minden napja boldogan indul a gyermekeik miatt
A legendás zenészek a FEM3 Caféban meséltek arról, mi teszi őket igazán boldoggá. Kiderült, már a reggeleik is jól indulnak a gyerekeik miatt, emellett pedig fontosnak tartják, hogy 50 felett is rendelkezzenek tervekkel és célokkal. Kóbor János szerint 22 évvel fiatalabb felesége és kisgyermeke nagyban hozzájárul ahhoz, hogy jól érzi magát a bőrében, Pataky Attila pedig elárulta, mire tanította kiskorában az édesanyja…


Elhunyt édesanyjával kommunikál Pataky Attila
Pataky Attila elmondása szerint gyermekkorában jutott különleges adottságaihoz, ekkor furcsa álmai lettek, ezek voltak első jelei képességeinek. Attila elmondta, hogy ma már irányítottan tud élni ezekkel, akár kommunikálni tud a túlvilággal, többek között elhunyt édesanyjával is.
Monoklikkal tért haza a nyaralásból Pataky Attila
Az énekes a családjával nyaralt Korfun, ahol újdonságként a SUP-ot is kipróbálták. Elmondták, hogy felesége, Orsi nagyon jól vette az akadályokat, végig a deszkán maradt, Pataky viszont egy-két monoklival gazdagodott a sportolás során. Az EDDA frontembere elmondta, miért volt zavartalan az utazásuk.
Rocksztárok motoron: Pataky Attila szenvedélye a gyorsaság
Pataky Attila gyermekkora óta rajong a motorokért, szerinte életre szóló élmény minden egyes motoros találkozó. A FEM3 Café vendége volt az énekes, valamint Buza Sándor a Budapest Chapter elnöke és Karabély-Soós Rita a Budapest Chapter rendezvényszervező elnökségi tagja.
Pataky Attila: ˝Egyre jobban érzékelem, kik az alakváltók˝
Három hetet töltött Kanadában Pataky Attila. A rocker – akit felesége és anyósa is elkísért a túrára – koncerteket és közönségtalálkozókat is tartott a tengerentúlon. Elmondása szerint óriási sikert aratott, Csonka András kérdésére pedig azt is elmondta, esetleg voltak-e a közönségtalálkozóján alakváltó földönkívüliek…
Pataky Attila már gyermekkorában is nagy nőcsábász volt!
Pataky Attila és nővére Erdősi Valéria – vagy, ahogy a családban becézik Pöntyi – voltak a FEM3 Café vendégei. A testvérek a mai napig nagyon összetartóak, noha a földrajzi távolság miatt leggyakrabban csak telefonon tudnak kommunikálni egymással. A beszélgetésben exkluzív részletek derültek ki a rocker gyermekkoráról!
© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS