Időjárás-
előrejelzés
2020. február 23. vasárnap
Alfréd
Keresés: péter szabó szilvia

Első szerelem alakul Péter Szabó Szilvia és Horváth Éva gyermekei között?
Az énekesnő kislánya és az egykori szépségkirálynő kisfia iszonyatosan cukik együtt, sőt! Éva még azt is megjegyezte: lehet, hogy első szerelem lesz a dologból?
Péter Szabó Szilvia 15 hónapos kislánya is szerepel az énekesnő új videóklipjében
Visszatért gyökereihez Péter Szabó Szilvia. Az énekesnő a Mokkában mesélt nemrég megjelent új albumáról, melynek hangzása sokban hasonlít a máig népszerű NOX-os dalokéhoz. Szilvi a beszélgetés alatt mesélt az anyaságról, valamint 15 hónapos kislányáról, Emmáról is, aki még édesanyja vadonatúj klipjében is szerepel!
Galéria: Péter Szabó Szilvia lélegzetelállító új fotósorozatát neked is látnod kell!
Az énekesnő a közösségi oldalára posztolta a képeket vadonatúj fotósorozatából, rajongói pedig alig győzik dicsérni Szilvi szépségét. Nézd meg Te is, milyen lett a fotózás végeredménye!
Cuki: Péter Szabó Szilvia kislánya riszálással segítette kiválasztani az új dalokat
Életének egy nagyon különleges szakaszához érkezett Péter Szabó Szilvia. Az elmúlt időszakról és a jövőről mesélt a FEM3 Café stúdiójában. Hamarosan új albummal jelentkezik, aminek munkálataiból kisbabája is ˝kivette a részét˝...


Péter Szabó Szilvia és tündéri kislánya állatkertben jártak
Az énekesnő kislánya Emma, 2016 novemberében született, és azóta hatalmasat nőtt. Már elkísérte anyukáját az állatkertbe is, ahol megismerkedhetett néhány állatkával. Kattints, és nézd meg az édes anya-lánya fotókat!
Ritka pillanat: Péter Szabó Szilvia fotót posztolt kislányáról
Az énekesnő amennyire csak lehet, óvja Emmát a nyilvánosságtól, csak nagyon kevés alkalommal láthatták őt a rajongók. Szilvi most viszont engedett: lányával együtt fotózták le őt, a képet pedig már közel 20 ezren kedvelték. Nézd meg Te is!
Péter Szabó Szilvia a kislányáról: ˝Leteszem aludni, és már hiányzik˝
Az énekesnő elmondta, hogy kislányával megvan köztük a klasszikus anya–gyerek-kötődés, és minden olyan helyre viszi magával Emmát, amiről úgy gondolja, hogy nem terheli majd meg a lányát. A zenei karrierrel kapcsolatban elmondta, hogy átalakult a fontossági sorrend, akkor irányítja a figyelmét más feladatokra, ha tudja, hogy gyermekével minden rendben van. Szilvi elárulta, hogyan tartják fent a romantikát a párjával.
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS