Időjárás-
előrejelzés
2021. január 17. vasárnap
Antal, Antónia
Keresés: párkapcsolat

#Sohavégetnemérős - szerda 21.00
Műsorajánló - Nézd a #Sohavégetnemérős című filmet január 20-án, szerdán a Zenebutikon!
Singh Viki évfordulójukon költözött össze párjával
Singh Viki boldogabb, mint valaha! Az énekesnő egy éve él boldog párkapcsolatban a párjával, Tamással és nem rég össze is költöztek, amiről a FEM3 Café műsorvezetőinek mesélt.
Tóth Gabi a Krausz Gáborral való kapcsolatáról: ˝Most virágzom a legjobban˝
A Mokka nézői láthatták először Tóth Gabi legújabb klipjét, ami a Szív, szív, szív című dalához készült. Az énekesnő később elárulta, miért tartja fontosnak, hogy a rendszeres zenei megújulás mellett mindig önmaga tudjon maradni, majd mesélt a volt párjával közösen írt új daláról, valamint a Krausz Gáborral való párkapcsolatáról is.
Pál Dénes a szerelméről: ˝Már sokadik éve vagyunk együtt, egészen egymásra hangolódtunk˝
Az énekes és a párja nemrég néhány napot Londonban töltöttek, ahol beleshettek a Harry Potter-filmek kulisszái mögé is. Dénes mesélt az új videóklipjéről és a dal mondanivalójáról a Mokkában, és azt is elárulta, hogy az ő kapcsolatuknak is megvannak a jellegzetes vonásai, például majdnem ugyanazt az ajándékot vették egymásnak karácsonyra.


Ilyen témákkal foglalkozik Kollányi Zsuzsi a Zenebutikos új műsorában
Az énekesnő a FEM3 Caféban a nemrég kapott díjáról, a Zenebutikon futó műsoráról és a jövőbeli terveiről mesélt. Az is kiderült, hogy Zsuzsinak egyedül a párja véleménye számít igazán, ő az egyetlen ember az életében, akire ténylegesen hallgat.
Ilyen témákkal foglalkozik Kollányi Zsuzsi a Zenebutikos új műsorában
Az énekesnő a FEM3 Caféban a nemrég kapott díjáról, a Zenebutikon futó műsoráról és a jövőbeli terveiről mesélt. Az is kiderült, hogy Zsuzsinak egyedül a párja véleménye számít igazán, ő az egyetlen ember az életében, akire ténylegesen hallgat.
Varga Viktor a szakításról: ˝Felszabadultam és csak magammal kell foglalkoznom˝
Az énekes a FEM3 Caféban elárulta, hogy év végén ért véget a párkapcsolata Cinthya Dictatorral, ami után sokáig szenvedett, mostanában pedig egy tanácsadó segítségével próbálja az önismeretét fejleszteni. Viktor arról is beszélt, hogy ezúttal önazonosnak érzi magát, és rengeteget foglalkozik a zenéléssel, egy év alatt körülbelül három albumnyi dala született már meg.
Szandi: ˝Nem egy rózsaszín ködfelhőben úszó család vagyunk, ahol sosincs veszekedés˝
Új oldaláról mutatkozik be Szandi, aki most egy komolyabb hangvételű dallal jelentkezett. Az énekesnő a Mokkában elárulta, hogy azt szeretné, hogy a dal, ami az ő lelkét ábrázolja, erőt adjon az embereknek. A beszélgetésből az is kiderült, hogy a családok éve kapcsán betekintést lehet nyerni az énekesnő, a párja és a gyerekeik mindennapjaiba, illetve az is, hogy Szandi heves vérmérsékletű, aki időnként provokálja a veszekedést.
Curtis és szerelme le sem tagadhatnák, mennyire odavannak egymásért!
A rapper és barátnője rengeteg közös képet osztanak meg közösségi oldalaikon, ezekről pedig egyértelműen látszik: dúl köztük a szerelem. Kattints, és Te is betekintést nyerhetsz a pár intim pillanataiba!
Éliás Gyulában voltak félelmek, mikor összejött Létay Dórával
Az énekes a párkapcsolatáról elmondta, hogy szakmailag is sokat hozott az életébe a szerelem, hiszen Létay Dórával egy közös zenés-prózai estet is terveznek. Mivel párja sokat próbál, ezért elfogadta, hogy akár napokig nem is tudnak találkozni, de a kapcsolatuk kezdeti szakaszáról is beszélt.
1 2 3 4 5 6 7 8
© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS