Időjárás-
előrejelzés
2020. július 9. csütörtök
Lukrécia
Keresés: párkapcsolat

Singh Viki évfordulójukon költözött össze párjával
Singh Viki boldogabb, mint valaha! Az énekesnő egy éve él boldog párkapcsolatban a párjával, Tamással és nem rég össze is költöztek, amiről a FEM3 Café műsorvezetőinek mesélt.
Tóth Gabi a Krausz Gáborral való kapcsolatáról: ˝Most virágzom a legjobban˝
A Mokka nézői láthatták először Tóth Gabi legújabb klipjét, ami a Szív, szív, szív című dalához készült. Az énekesnő később elárulta, miért tartja fontosnak, hogy a rendszeres zenei megújulás mellett mindig önmaga tudjon maradni, majd mesélt a volt párjával közösen írt új daláról, valamint a Krausz Gáborral való párkapcsolatáról is.
Pál Dénes a szerelméről: ˝Már sokadik éve vagyunk együtt, egészen egymásra hangolódtunk˝
Az énekes és a párja nemrég néhány napot Londonban töltöttek, ahol beleshettek a Harry Potter-filmek kulisszái mögé is. Dénes mesélt az új videóklipjéről és a dal mondanivalójáról a Mokkában, és azt is elárulta, hogy az ő kapcsolatuknak is megvannak a jellegzetes vonásai, például majdnem ugyanazt az ajándékot vették egymásnak karácsonyra.
Ilyen témákkal foglalkozik Kollányi Zsuzsi a Zenebutikos új műsorában
Az énekesnő a FEM3 Caféban a nemrég kapott díjáról, a Zenebutikon futó műsoráról és a jövőbeli terveiről mesélt. Az is kiderült, hogy Zsuzsinak egyedül a párja véleménye számít igazán, ő az egyetlen ember az életében, akire ténylegesen hallgat.


Ilyen témákkal foglalkozik Kollányi Zsuzsi a Zenebutikos új műsorában
Az énekesnő a FEM3 Caféban a nemrég kapott díjáról, a Zenebutikon futó műsoráról és a jövőbeli terveiről mesélt. Az is kiderült, hogy Zsuzsinak egyedül a párja véleménye számít igazán, ő az egyetlen ember az életében, akire ténylegesen hallgat.
Varga Viktor a szakításról: ˝Felszabadultam és csak magammal kell foglalkoznom˝
Az énekes a FEM3 Caféban elárulta, hogy év végén ért véget a párkapcsolata Cinthya Dictatorral, ami után sokáig szenvedett, mostanában pedig egy tanácsadó segítségével próbálja az önismeretét fejleszteni. Viktor arról is beszélt, hogy ezúttal önazonosnak érzi magát, és rengeteget foglalkozik a zenéléssel, egy év alatt körülbelül három albumnyi dala született már meg.
Szandi: ˝Nem egy rózsaszín ködfelhőben úszó család vagyunk, ahol sosincs veszekedés˝
Új oldaláról mutatkozik be Szandi, aki most egy komolyabb hangvételű dallal jelentkezett. Az énekesnő a Mokkában elárulta, hogy azt szeretné, hogy a dal, ami az ő lelkét ábrázolja, erőt adjon az embereknek. A beszélgetésből az is kiderült, hogy a családok éve kapcsán betekintést lehet nyerni az énekesnő, a párja és a gyerekeik mindennapjaiba, illetve az is, hogy Szandi heves vérmérsékletű, aki időnként provokálja a veszekedést.
Curtis és szerelme le sem tagadhatnák, mennyire odavannak egymásért!
A rapper és barátnője rengeteg közös képet osztanak meg közösségi oldalaikon, ezekről pedig egyértelműen látszik: dúl köztük a szerelem. Kattints, és Te is betekintést nyerhetsz a pár intim pillanataiba!
Éliás Gyulában voltak félelmek, mikor összejött Létay Dórával
Az énekes a párkapcsolatáról elmondta, hogy szakmailag is sokat hozott az életébe a szerelem, hiszen Létay Dórával egy közös zenés-prózai estet is terveznek. Mivel párja sokat próbál, ezért elfogadta, hogy akár napokig nem is tudnak találkozni, de a kapcsolatuk kezdeti szakaszáról is beszélt.
L.L. Junior elpirult, amikor párkapcsolatáról kérdezték, bevallotta: szerelmes Kingába!
A népszerű énekes megvilágosodott, és átértékelte az életét okostelefonja nélkül. L.L. Junior ugyanis nemrég tért haza Dominikáról, ahol ellopták mobiltelefonját, így pár napig az okoseszköz nélkül volt kénytelen létezni. Junior őszintén beszélt párkapcsolatáról is, bevallotta, szerelmes!
1 2 3 4 5 6 7 8
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS