Időjárás-
előrejelzés
2020. november 28. szombat
Stefánia
Keresés: pál dénes

Pál Dénes a szerelméről: ˝Már sokadik éve vagyunk együtt, egészen egymásra hangolódtunk˝
Az énekes és a párja nemrég néhány napot Londonban töltöttek, ahol beleshettek a Harry Potter-filmek kulisszái mögé is. Dénes mesélt az új videóklipjéről és a dal mondanivalójáról a Mokkában, és azt is elárulta, hogy az ő kapcsolatuknak is megvannak a jellegzetes vonásai, például majdnem ugyanazt az ajándékot vették egymásnak karácsonyra.
Pál Dénesék emiatt választották Veronát a klipjük helyszínének
Az énekes Veronában forgatta a legújabb videóját, amiről most a FEM3 Caféban mesélt. Kiderült, hogy sajnos kevés idejük volt várost nézni, de azért egy finom pizzát megkósoltak kint. Dénes elárulta, hogy a klipben látható szerelmesek a való életben is egy párt alkotnak, és a jövőbeli terveiről is ejtett néhány szót.
Pál Dénes: Ott van
Hallgass bele Te is az Ott van című számba! 
Pál Dénes családja hamarosan kisfiúval bővül
Pál Dénes nővére 2018-ra várja harmadik gyermekét. Az énekes a Mokkában mesélt arról, hogy testvérének eddig két lánya született, akikkel nagyon jól kijön. Elárulta, hogy egy nap ő is szeretne apává válni, és bízik benne, hogy kislánya lesz.


Pál Dénes úgy érzi, hogy kislánya lesz
Az énekes a FEM3 Caféban elmondta, hogy sok munkával telik a decemberi hónapja, de karácsonykor már csak a családjával törődik. Egyelőre úgy tűnik, hogy a párjával a szentestét nem töltik együtt, de 25-én vagy 26-án meglátogatják egymás családját. A műsorvezetők arra is kíváncsiak voltak, hogy az énekes készen áll-e már az apaszerepre, aki elárulta, hogy hisz a házasságban, és egy kis karácsonyi ajándékkal is meglepte a nézőket.
Pál Dénes: Nem vagy egyedül
Hallgasd meg a Nem vagy egyedül című számot!
Pál Dénes sokáig nem merte megmutatni dalötleteit senkinek
The Voice felfedezettje, Pál Dénes a FEM3 Caféban mesélt legújabb daláról. Az énekes elmondta, hogy Molnár Tamás és Szabó Zé közreműködésével született meg a szám, és elárulta, hogy az éneklés mellett nyitott a dalszerzésre is. A beszélgetés során kiderült, hogy Dénes sokáig nem merte megmutatni dalötleteit, ám mára már elképzelhetőnek tartja, hogy valamikor egy teljesen saját szerzeménye is megjelenik.  
Pál Dénes: Néhány óra
Nézd meg Pál Dénes produkcióját! 
Pál Dénes számára elképzelhetetlen a több hetes nyaralás
Az énekes horvátországi nyaralásáról mesélt a FEM3 Caféban, ahol párjával és barátaival töltött el szűk egy hetet. Dénes nem szeret passzívan pihenni, igyekszik a pihenés alatt is változatos programokat szervezni. Az énekes arról is beszélt, miért nem tud több hetes nyaralásra menni.
Pál Dénes: Ott van
Nézd meg Pál Dénes produkcióját! 
1 2
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS