Időjárás-
előrejelzés
2020. április 8. szerda
Dénes
Keresés: omega

Kóbor János elárulta, miért nem tudott ott lenni az Omega életműdíjának átadásán
Immáron több, mint 55 éve van a pályán az Omega, melynek tagjai különleges helyet foglalnak el a magyar zenei életben. A Mokka vendégei a töretlen sikerű formáció két alapító tagja, Kóbor János és Benkő László voltak. A beszélgetés során fény derült rá, miért nem vett részt János a díjátadón, továbbá arról is lerántották a leplet, hogy meglepetésként érte-e őket az elismerés...
Újabb dalt ˝nyúltak le˝ az Omegától: Kóbor János szerint ez elismerés, nem lopás
Kóbor János nyár végén értesült róla, hogy egy amerikai filmsorozat készítői az Omega egyik dalát használják az epizódok végén. A zenész a Mokkában mesélt arról, mit érez a helyzettel kapcsolatban, valamint elmondta, milyen jogvédelem alatt állnak szerzeményeik, sőt a beszélgetés alatt az is kiderült, hogy a zenekar korábban még a Boney M. együttessel is dolgozott együtt…
Élő adásban jelentette be az örömhírt: Benkő László legyőzte a rákot
Életmentő műtéten esett át nemrég Benkő László, akinél még tavaly május közepén májrákot diagnosztizáltak. Az Omega billentyűse egy nagyszerű hírrel érkezett a Mokka stúdiójába, hiszen úgy néz ki egy időre elfelejtheti az orvosokat és a kórházat, ugyanis legyőzte a rákot. A zenész elárulta, a kezelések alatt sem hagyta ki a koncerteket, szerinte többek között ez lendítette át a nehéz időszakokon betegsége alatt.
Kóbor János elárulta, mit lehet tudni Benkő László állapotáról
Az Omega énekese családjával érkezett a Mokkába, és Kóbor János a karácsonyi készülődésen kívül arról is beszélt, hogy van most zenésztársa, Benkő László. Lánya, Kóbor Léna elmondta, hogy már megírta a levelét a Jézuskának, és bár az osztálytársai azt állítják, hogy nem létezik, az ő családjuk hisz benne.


Kóbor János és Pataky Attila minden napja boldogan indul a gyermekeik miatt
A legendás zenészek a FEM3 Caféban meséltek arról, mi teszi őket igazán boldoggá. Kiderült, már a reggeleik is jól indulnak a gyerekeik miatt, emellett pedig fontosnak tartják, hogy 50 felett is rendelkezzenek tervekkel és célokkal. Kóbor János szerint 22 évvel fiatalabb felesége és kisgyermeke nagyban hozzájárul ahhoz, hogy jól érzi magát a bőrében, Pataky Attila pedig elárulta, mire tanította kiskorában az édesanyja…
Benkő László a súlyos betegségéről: Próbáltam feldolgozni, ami az első időszakban lehetetlen
Az Omega együttes Kossuth-díjas billentyűsénél néhány hónapja rosszindulatú daganatos megbetegedést diagnosztizáltak. Benkő László elmesélte, egy kivizsgálás során fedezték fel nála a betegséget, melyet az orvosok kíméletlen őszinteséggel közöltek vele. A decemberben arénakoncertre készülő zenész elárulta, eleinte nagyon nehezen dolgozta fel a szörnyű hírt, ám családja és barátai támogatásának köszönhetően ma már pozitívan áll a dologhoz, és hiszi, hogy le tudja győzni a gyilkos kórt…
Kóbor János: ˝Ha már eldöntöttük, hogy életfogytig rock’n’roll, akkor ezt be kell tartani˝
Szeptember 23-án lett 55. éves az Omega zenekar. Ennek alkalmából Kóbor János a Mokka vendégeként mesélt a közeledő arénás nagykoncertről, és az új albumról. ˝Ha már eldöntöttük, hogy életfogytig rock'n'roll, akkor ezt be kell tartani˝ – mondta a frontember az 55. születésnapról. Ezen kívül Benkő László állapotáról is beszélt, aki véleménye szerint jó állapotban van, és folyamatosan velük koncertezik. Az orvosai is azt tanácsolták, hogy el kell járnia fellépésekre, mert azok legalább annyit segítenek neki, mint a terápiák.
Kóbor János a betörésről: A lottó ötösre nincs ennyi esélye egy besurranónak
Betörtek az Omega együttes frontemberének otthonába. Kóbor János és családja péntek éjszaka érkezett haza a nyaralásból, a hosszú út után a fáradtság miatt elfelejtették bekapcsolni a riasztót, ezt kihasználva jutott be a betörő a házba. Csehy András a zenészt a törökbálinti házában kérdezte a részletekről, aki elmondta, hogyan vette észre a betörést, és mit vittek el a házból.
Apja hatására lett rocker Kóbor János lánya?
A FEM3 Café vendége, Kóbor János Kossuth-díjas zenész, a Balaton közepén beszélt hobbijáról a vitorlázásról, imádott lányáról, és közelgő fellépéseiről. A beszélgetésben elárulta a nézőknek, hogy lánya kedveli a rock zenét, és természetesen szereti az Omegát is, de az számára inkább ˝apa zenekara˝.
Hűha! Kóbor János már 70 éve vitorlázik!
A Kossuth-díjas zenész, Kóbor János elmondta a Mokkában, hogy ˝amikor az Omega megengedi˝, nagyon szívesen pihen a Balatonon családjával. Elárulta azt is, hogy már gyerekkorában is imádott vitorlázni, így nyáron mindig kimegy a vízre, mert számára ez ˝szabadságérzetet ad˝.
1 2
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS