Időjárás-
előrejelzés
2021. január 24. vasárnap
Timót
Keresés: nyaralás

Azta! Lotfi Begi zenei munkásságában a kislánya is rendkívül fontos szerepet játszik
Lotfi Begi és felesége három gyermekkel vágtak neki Egyiptomnak. A DJ a FEM3 Caféban mesélt különleges nyaralásukról, valamint arról is lerántotta a leplet, milyen módon kapcsolódik kislánya a nagy sikerű slágerek megalkotásához...
Jöhet a trónörökös? Rácz Gergő úgy érzi, hogy készen áll az apaszerepre
Az énekes egyik legnagyobb álma teljesült Dubajban, ahol egy hetet töltöttek feleségével nemrég. Az utazásról, valamint házasságáról Rácz Gergő a FEM3 Caféban mesélt, később pedig azt is elárulta, egyre inkább úgy érzi, hogy eljött a gyermekvállalás ideje…
Dér Heni az álomnyaralása után új oldaláról mutatkozik be a közönségnek
Az énekesnőnek hosszú idő után végre sikerült eljutnia pihenni. A nyaralás részleteiről a FEM3 Caféban mesélt, sőt azt is elárulta, hamarosan országos turnéra indul, új dalának köszönhetően pedig egy teljesen más oldalát ismerheti majd meg a közönség.
Horváth Tamás a nevelt fia reakciójáról: ˝Ott ültem a kocsiban, és folytak a könnyeim˝
Az énekes 12 napot töltött családjával az indonéz szigeten, ahol egy magyar idegenvezetővel eldugott helyeket is bejártak. Beszéltek az élményeikről, valamint Tomi elárulta azt is, hogy nagyon romantikus alkat, és nem szégyelli, hogy néha elsírja magát, így történt ez nemrég is, mikor felesége fia, Dávidka egy megható kijelentéssel állt elő.


Rohan az idő: Ötéves lett L.L. Junior nagyobbik fia
Január végén ünnepelte ötödik születésnapját L.L. Junior nagyobbik fia. Nézd meg, milyen tortát kapott a kis Lacika!
Horváth Tamásék visszatértek egy évvel ezelőtti esküvőjük helyszínére
Horváth Tamás és felesége, Péterfi Andrea nemrég ünnepelték első házassági évfordulójukat, ennek alkalmából pedig visszatértek a Maldív-szigetekre, ahol kimondták egymásnak a boldogító igent. A nyaralásról a szerelmesek a FEM3 Caféban meséltek, a beszélgetés során pedig az is kiderült, hogy tavaly milyen kisebb balesetet szenvedett az énekes felesége a szigeten...
Horváth Tamás szerint igenis van kiút a szegénységből
Az énekes és felesége kapcsolatuk kezdeti nehézségeiről nyilatkoztak a Mokkában. Elmondták, hogy mivel Andi 7 évvel idősebb, és van egy kisfia is, eleinte nehezen fogadták el az ő szerelmüket. Ráadásul abban az időszakban ismerkedtek meg, mikor Tomi olyan szegénységben élt, hogy élelemre sem volt pénze, így kívülről meggondolatlannak tűnt a kapcsolatuk. Andi elmondta, hogy abban az időszakban csak a hitük volt, aminek segítségével ki tudtak mászni a gödörből, Tomi szerint ez másnak is sikerülhet.
L.L. Junior elpirult, amikor párkapcsolatáról kérdezték, bevallotta: szerelmes Kingába!
A népszerű énekes megvilágosodott, és átértékelte az életét okostelefonja nélkül. L.L. Junior ugyanis nemrég tért haza Dominikáról, ahol ellopták mobiltelefonját, így pár napig az okoseszköz nélkül volt kénytelen létezni. Junior őszintén beszélt párkapcsolatáról is, bevallotta, szerelmes!
Tóth Vera és Mujahid Zoli meghódították Horvátországot!
Az egykori Megasztárosok néhány hete Horvátországban nyaraltak. Vera és Zoli a tehetségkutatóban ismerkedtek meg, és azóta szinte elválaszthatatlan barátokká váltak. Nézd, milyen szuperül érezték magukat a nyaraláson!
Vicces: Kozma Orsi szerint a kislányai teljesen ˝megőrültek˝ a nyaralásuk alatt
Az énekesnő a fantasztikus horvátországi nyaralásukról mesélt a FEM3 Café műsorvezetőinek. Orsi elárulta, hogy nagyon elfáradtak a férjével a vakáció végére, hiszen a lányok rengeteget rohangáltak, ők pedig próbálták felvenni velük a tempót. Az énekesnő aggódós anyukának tartja magát, és azt is elmondta, hogy az ikerlányai néha jól kiegészítik egymást, ő pedig tele van most tervekkel a karrierjét illetően.
1 2 3 4 5 6 7
© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS