Időjárás-
előrejelzés
2021. január 18. hétfő
Piroska
Keresés: muri enikő

Muri Enikő: Rajtam egy jó nagy sírás segít
Muri Enikő elárulta többek között, erős személyiségnek tartja-e magát, hogyan dolgozza fel a konfliktusait, és arról is mesélt, milyen dolgok töltik fel őt, valamint az idei terveiről is beszélt.
Muri Enikő: Nem lehet hozzászokni az egyedülléthez
Az énekesnő elmondta, hogy már 2 éve egyedül van, ezért elérkezettnek látná az időt arra, hogy új párkapcsolatba kezdjen. Arról is beszélt, hogy a legutóbbi szakítása után kellett neki a gyászidőszak, és azt is elárulta, hogy belenézett-e az előző párja telefonjába.
Muri Enikő: ˝Szeretnék már arról nyilatkozni, hogy én milyen anya vagyok˝
Az énekesnő a Mokkában mesélt arról, milyen élményekkel gazdagodtak keresztfiával a Vigyázat, gyerekkel vagyok! -ban. Enikő elmondta, elfoglaltságai miatt sajnos keveset tudnak találkozni a vidéken élő Zéténnyel, elárulta, mi változott életében azóta, hogy szőke hajra váltott, sőt beszélt arról is, ha megtalálná az ideális partnert, nem sokat gondolkozna a gyermekvállalás kérdésén…
Muri Enikő a magánéletéről: ˝Köszönöm, jól vagyok egyedül˝
Elképesztő formában van Muri Enikő! Noha az énekesnő jelenleg nem él párkapcsolatban, a Ripost kameráinak elárulta, hogy így is jól érzi magát. Enikő egyébként nemrégiben a Duna vizén győzte le félelmét, aminek kapcsán kiderült, hogy egy extrém sport szerelmese lett.


Muri Enikővel várják az extrém vízi sportok kedvelőit a Parlamentnél
Lélegzetelállító vízishow-t rendeznek szeptember 29-én délután a Parlament előtti Duna szakaszon. Lezárják a hajóforgalmat, hogy a flyboardosok és más extrém vízi sportolók mutatványaikkal elkápráztathassák a közönséget. Sashalmi Attila elárulta Csehy Andrásnak, hogy a flyboardot egy amerikai extrém sportoló találta ki, és hogy Muri Enikő is kipróbálta már, akinek ügyesen ment a mutatvány. Sashalmi Attila azt is elmondta, hogy milyen vízi eszközöket láthatnak majd az érdeklődők, akik online is követhetik a show-t.
Muri Enikő elárulta, hogy nyitott a szerelemre és a családalapításra
˝Ha tehettem volna, meg ha lett volna kinek, és hova, akkor biztos vagyok benne, hogy maximum 24 éves koromra szerettem volna babát˝ - vallott a gyermekvállalásról a huszonhét éves énekesnő a FEM3 Caféban. Enikő már egy ideje egyedül van, de időnként eljátszadozik a családalapítás gondolatával, és arról is beszélt, hogy szülei hogyan viszonyulnak a gyerek-kérdéshez. 
Muri Enikő szőkére váltott - szavazz a frizuráiról!
Muri Enikő korábban volt már barna, szőkésbarna, de szinte teljesen szőke is. Az énekesnő most azonban nyom nélkül megszabadult barna tincseitől, és az utolsó szálig szőkére festette a haját. Szerinted melyik frizura áll a legjobban az énekesnőnek? Szavazz!
Szavazás! Muri Enikő szőkére váltott
Muri Enikő korábban volt már barna, szőkésbarna, de szinte teljesen szőke is. Az énekesnő most azonban nyom nélkül megszabadult barna tincseitől, és az utolsó szálig szőkére festette a haját. Szerinted melyik frizura áll a legjobban az énekesnőnek? Szavazz!
Muri Enikő küzd a vele kapcsolatos előítéletekkel
Az énekesnő arról mesélt, sokszor szembesül azzal, hogy az embereknek egészen más a véleményük róla ismeretlenül, mint például húsz perc beszélgetés után. Nem tudja, mi miatt lehet ez, úgy tippeli, túl szigorú az arckifejezése. Kiderült, Stohl Luca is küzd az emberek ilyesfajta előítéletével...
Nem gondolnád, mi szerepel Muri Enikő bakancslistáján…
Muri Enikő nagyon bevállalós, ennek ellenére még tele van a bakancslistája kipipálandó dolgokkal. Az énekesnő retteg a magasságtól, mégis szeretné kipróbálni a tandemugrást, és van még egy érdekes dolog, ami – bár nem a saját kívánsága – szerepel Enikő listáján.
1 2
© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS