Időjárás-
előrejelzés
2019. december 6. péntek
Miklós
Keresés: munka

Azta! Lotfi Begi zenei munkásságában a kislánya is rendkívül fontos szerepet játszik
Lotfi Begi és felesége három gyermekkel vágtak neki Egyiptomnak. A DJ a FEM3 Caféban mesélt különleges nyaralásukról, valamint arról is lerántotta a leplet, milyen módon kapcsolódik kislánya a nagy sikerű slágerek megalkotásához...
Ilyen volt Majka és Curtis teltházas koncertje a kulisszák mögül
Majka és Curtis életük legnagyobb koncertjét adták az Arénában március 17-én. A nyolc év kemény munka meghozta gyümölcsét, 14 ezer ember előtt léptek fel. A hatalmas show előtt alig aludtak a srácok, ráadásul Majka torka még be is gyulladt. A buli előtti beengedték a Ripost kameráját a kulisszák mögé, ahol elárulták, mire készülnek a közeljövőben.
Pásztor Anna: ˝Én vagyok a nemzet Miss Csótánya˝
Nagy Feró gőzerővel készül nagykoncertjére, ráadásul egy hatalmas meglepetéssel is készül a rajongóknak, Pásztor Annával lépnek fel együtt. A Ripost stábját ellátogatott a próbákra, elárulták, nagyon élvezik a közös munkát.
Múltidézés: Így nézett ki Szandi 30 évvel ezelőtt!
Az énekesnő a közösségi oldalán mutatta meg az 1988-ban készült képet, amelyen egy különleges szerelésben tűnik fel…
Berkes Olivér a magánéletéről: ˝Boldog vagyok és magamra fókuszálok leginkább˝
Az énekes a FEM3 Caféban elárulta, hogy az új, szerelmi ihletésű dalának a zenéjét és a szövegét ő írta, és hogy leszerződött egy német produkciós irodával, így az idén elkészítik a nagylemezét is. Olivér mesélt a munkafolyamatokról és arról is, hogy nemrég elkezdett egy zenei produceri iskolát.
Elképesztő: Ennyit változott 14 év alatt a Megasztár I. versenyzője
A nagyszerű hangú énekes, Bartók Krisztián nemrég a FEM3 Caféban járt. Kíváncsi vagy, hogyan néz ki napjainkban, és hogy mivel foglalkozik? Kattints és tudd meg!
Azta! Krisz Rudit már 12 éves korában egy magyar sztár patronálta
Az énekes már gyermekkora óta a zenei pályán van, és a mai napig rendkívül hálás érte, hogy a munkája a szenvedélye is egyben. Rudi elárulta, ki egyengette a karrierjét kezdetben, továbbá legújabb daláról is kulisszatitkokat árult el a beszélgetés során.
Bujtás Ervin elárulta, dalaiból bárki megismerheti őt
Körülbelül egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni saját ötleteivel Bujtás Ervin. Elárulta miről szólnak dalai, és hozzátette, hogy ezekből mindenki megismerheti személyét. Ismerd meg te is az énekes munkásságát!
Lotfi Begi: Olyan előadókkal szeretnék dolgozni, akiknek stílusa távol áll tőlem
Kollány Zsuzsi műsorába Lotfi Begi is ellátogatott, aki többek között munkáiról, és zeneimádatáról beszélt. Kiderült, hogy már gyerekkora óta mindene a zene, ezért kezdett el ezzel foglalkozni. Begi elárulta, hogy az egyik célkitűzése az, hogy olyan előadókkal dolgozhasson, kiknek stílusa távol áll sajátjától. A videóból kiderítheted, miért velük szeretne együttműködni!
Hoppá! Az OliverFromEarth frontembere hivatalosan is a legintelligensebb 1%-ba tartozik
A FEM3 Caféban az OliverFromEarth tagjai, Patocska Olivér és Barabás Dávid, valamint Molnár Csaba ˝Fura Csé˝ mesélt a közös munkáról, valamint arról, hogyan születnek meg dalaik. A beszélgetés alatt kiderült, milyen üzenete van a csapat egyik, a szakításról szóló dalának, sőt az is, hogy Olivér messze az átlagon felüli intelligencia szinttel rendelkezik…
1 2 3 4 5 6 7 8 9

© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS