Időjárás-
előrejelzés
2020. július 8. szerda
Ellák
Keresés: majka

Ilyen volt Majka és Curtis teltházas koncertje a kulisszák mögül
Majka és Curtis életük legnagyobb koncertjét adták az Arénában március 17-én. A nyolc év kemény munka meghozta gyümölcsét, 14 ezer ember előtt léptek fel. A hatalmas show előtt alig aludtak a srácok, ráadásul Majka torka még be is gyulladt. A buli előtti beengedték a Ripost kameráját a kulisszák mögé, ahol elárulták, mire készülnek a közeljövőben.
Két hang között – Kollányi Zsuzsival – 3. rész
Kollányi Zsuzsi vendége ezúttal Elek Péter volt, aki már készített videóklippet az énekesnővel. Elárulta, hogy  Majkával és Pápai Jocival is forgatott már együtt. 
Az IHM elárulta, mikor hagynak fel a zenéléssel...
Óriási siker Majka Mindenki táncol című klipje. Ezen felbuzdulva az Irigy Hónaljmirigy a tőlük már jól ismert módon paródiát készítettek Majkáról. A Mokka stúdiójában Sipos Tomi és Papp Feri meséltek a dal és a klip születéséről. Immár 27 éve töretlen a banda sikere, de arról is beszéltek, mikor döntenének úgy, hogy felhagynak a zenéléssel.
Majka és Hajni között dúl a szerelem!
A műsorvezető párja, Hajni a közösségi oldalára töltött fel egy képet, amin ölelkeznek egy meseszép karácsonyfa alatt. Nézd meg te is, milyen aranyosak együtt!


Iszonyúan finom tortát kapott a londoni koncerten Majkáéktól Kollányi Zsuzsi
Idén is egy fellépésen, együtt töltötte szülinapját Kollányi Zsuzsi Majkával és Curtissel. Ezúttal Londonban léptek fel e jeles napon, ahol a fiúk egy nagyon finom tortával lepték meg, de egy roppant megható ajándékot kapott egy rajongótól is. Hogy mi volt ez, illetve Zsuzsinak mennyire rohanós az ünnep, hogy áll az ajándékokkal? Kiderül a FEM3 Caféból.
Ezt nézd: Így nézett ki Majka a tablóképen húsz éve!
A műsorvezető egy 1997-ben készült tablófotót osztott meg rajongóival. Kattints, és idézd fel, milyen volt Majka fiatal férfiként!
Majka és Marián elképesztően vagányak együtt!
Az 50 milliós játszma műsorvezetője le sem tagadhatná kisfiát, hiszen Marián épp olyan menő, mint apukája. Nézd csak!
Kollányi Zsuzsi a párkapcsolatáról: ˝Nem vagyunk prűd család˝
A Sztárban Sztár énekesnője a FEM3 Caféban elárulta, hogy a Justin Bieberes-mozgással nem kellett sokat bajlódnia, de sok koncertfelvételt megnézett az arcmimikája miatt. Kiderült, hogy Zsuzsit egyáltalán nem érinti rosszul, hogy Majka is zsűrizik a műsorban, hiszen eddig is folyamatosan visszacsatolást adott a munkájáról. Az énekesnő arról is mesélt, hogy a párja mit szól a rengeteg átalakuláshoz, és persze szóba került Zsuzsi következő produkciója is.
Kollányi Zsuzsi nem tart attól, hogy nem tudja kezelni Majka kritikáit
Az énekesnő úgy érzi, hogy a Sztárban sztár zsűriszékében ülő zenésztársa, Majka átgondolja majd, hogy milyen erős kritikát fogalmaz meg vele szemben a műsorban, noha mindig nagyon komolyan megmondja a véleményét neki. Zsuzsi szerint már hozzá van szokva a szabadszájú rapper stílusához, így tudja kezelni helyzetet.
Édes: Ezzel lepte meg Majkát kedvese születésnapja alkalmából
A műsorvezető augusztus elején ünenpelte születésnapját, aminek alkalomából egy különleges ajándékot kapott párjától, Hajnitól. Nézd csak!
1 2 3
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS