Időjárás-
előrejelzés
2021. január 17. vasárnap
Antal, Antónia
Keresés: los angeles

Sapszon Orsi egy hollywoodi film betétdalát énekelheti fel
Sapszon Orsi énekesnő zenészcsaládból származik. Bátyja, Bálint is követte felmenőiket a zenei pályán, ő filmzeneszerzőként dolgozik a tengerentúlon. Az énekesnő egy érdekes történetet mesélt arról, hogy Los Angelesben egy rangos eseményen lejátszották egyik slágerét, ami több hollywoodi producer érdeklődését is felkeltette.
Vásáry André emiatt nem volt elragadtatva Las Vegastól
Az énekes nemrég tért haza Amerikából, ahol már többször is járt, most azonban a Bostonból Los Angelesbe költöző barátait látogatta meg. André elárulta, hogy milyen látványosságokat nézett meg, és hogy Király Lindával is megejtettek egy találkozót, ahol végre tudtak egy jót beszélgetni. Az énekes azt is elmesélte a FEM3 Caféban, hogy milyen 28 napos programmal erősíti most magában azt, hogy mennyi mindenért lehet hálás az életében.
Bereczki Zoltán kislánya így reagált a kistestvér érkezésének hírére
Bereczki Zoltán nemrég Kaliforniában töltött pár napot, mert kíváncsi volt arra, hogy mi történik kint a saját szakmájában. Az énekes készített Los Angelesben egy dalt próbálkozásképpen, de elárulta, hogy szeret itthon lenni, hiszen a saját nyelvén tudja a legjobban kifejezni önmagát. Zoli egyébként nem fél a nagy váltásoktól, mindig keresi, hogy hogyan tud megújulni. A Mokkában arra is fény derült, hogy kislánya, Zorka mit érez a kistestvére érkezésével kapcsolatban.
Chris Brown fegyverrel fenyegetőzött?
Nemrégiben őrizetbe vette a rendőrség Chris Brown amerikai énekest Los Angeles-i otthonában azzal a gyanúval, hogy lőfegyverrel fenyegetőzött – közölték a helyi hatóságok.


Azta! Rita Ora bugyit villantott
Az énekesnő a közösségi oldalára egy igazán kacér fotót töltött fel. Nézd meg, a kihívó képet Ritáról!
Király Viktor a mai napig jóban van Pharrell Williams-szel
Az énekes nemcsak a magyarországi Megasztárban próbált szerencsét, hanem a 2015-ös amerikai The Voice tehetségkutatóban is, ahol olyan világsztárok előtt lépett színpadra, mint Gwen Stefani, Adam Levine és Pharrell Williams. Viktor az utóbbi zenésszel a mai napig tartja a kapcsolatot...
© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS