Időjárás-
előrejelzés
2021. január 17. vasárnap
Antal, Antónia
Keresés: las vegas

Tóth Vera és Mujahid Zoli meghódították Horvátországot!
Az egykori Megasztárosok néhány hete Horvátországban nyaraltak. Vera és Zoli a tehetségkutatóban ismerkedtek meg, és azóta szinte elválaszthatatlan barátokká váltak. Nézd, milyen szuperül érezték magukat a nyaraláson!
Vásáry André emiatt nem volt elragadtatva Las Vegastól
Az énekes nemrég tért haza Amerikából, ahol már többször is járt, most azonban a Bostonból Los Angelesbe költöző barátait látogatta meg. André elárulta, hogy milyen látványosságokat nézett meg, és hogy Király Lindával is megejtettek egy találkozót, ahol végre tudtak egy jót beszélgetni. Az énekes azt is elmesélte a FEM3 Caféban, hogy milyen 28 napos programmal erősíti most magában azt, hogy mennyi mindenért lehet hálás az életében.
Curtis azt tervezi, hogy ő edzi majd Majkát
Curtis és a 14 éves unokaöccse nemrég Madridban láthattak egy focimeccset, aminek az élményeiről most a FEM3 Caféban mesélt a rapper. Kiderült, hogy Curtisék egy stadiontúrán is részt vettek kint, de most már beleveti magát a munkába, mert egy nagykoncertre készül Majkával. A rapper arról is mesélt, hogy november óta komolyan edz, és hogy a nyári koncertek után Amerikába utazik pihenni.
Komoly veszélybe kerültek Tóth Veráék Amerikában?
Tóth Vera 3 hetet töltött nemrég Amerikában, amiről most a Mokkában mesélt. Az énekesnő a barátaival többek között ellátogatott oda is, ahol Michael Jackson élt, és ő is hátrahagyott a helyen egy kedves üzenetet. Vera elárulta, hogy mennyire bírta tartani a diétáját a nyaralás alatt, és kiderült, hogy az egyik éjjel a Las Vegas-i szállásukon a tűzjelző is megszólalt, és nem ez volt az egyetlen félelmetes kaland, amibe keveredtek.


© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS