Időjárás-
előrejelzés
2020. február 27. csütörtök
Ákos, Bátor
Keresés: kutya

Cuki! Nótár Mary kutyusára is gondolnak a rajongók
Sokszor aranyos játékokkal lepik meg Nótár Mary kiskedvencét, Puszikát az énekesnő rajongói. Ahogy jól látszik, az apró kutyus odavan az ajándékokért...
Mulatságos! Váratlan szereplő tűnt fel Tóth Vera karácsonyi fotóján
Tóth Vera már novembertől karácsonyi lázban ég, még advent előtt felkészíti a lakását, és mindenféle színes gyertyát gyújt maga körül. Az énekesnő mesélt arról, hogy továbbra is nagyon jól kijönnek Gabival, akivel egy hatalmas házban, de két külön lakásban élnek. Vera egy vicces történetet is megosztott a cicájával kapcsolatban, és elárulta, hogy nagyon meg van elégedve a Sztárban Sztár +1 kicsi párosaival.
A Bestiák énekesnőjének kutyája nem szívesen lép rá a talajra
Bestiák énekesnője, Somorjai Ilona ˝Miss Bee˝ a FEM3 Caféban mesélt arról, hogyan készíti fel kiskutyáját a téli hidegre. Noha Berki Krisztián úgy gondolja, hogy az eb csak ˝név szerint˝ kutya, erre a házi kedvenc rácáfolt élő adásban.
Less be a Tóth lányok gyerekkori fotóalbumába!
Összeválogattunk néhány fotót a testvérpárról, amik gyerekkorukban készültek. Kattints, és repülj velünk a múltba!


Csézy a gyerekkoráról: Remélem, hogy az én gyerekemnek is sikerül átadni ezt a vagányságot
Az énekesnő a FEM3 Caféban elárulta, hogy a zenélés mellett ruhákat tervez, ő készítette a keresztlánya menyasszonyi ruháját is. Csézy számára ez egy nagyon jó hobbi, de sosem lesz neki fontosabb, mint az éneklés, hiszen óvodás kora óta erre készül. Az énekesnő mesélt a gyerekkoráról, és arról is, hogy most 10 háziállatuk van a férjével, és mindről ő gondoskodik.
Tolvai Reni emiatt készített saját oldalt a kis kedvencének
A Mokka vendégei az énekesnő és a kis yorkshire terrierje, Luxi voltak. Reni szerint az emberek imádják az állatos videókat, fotókat, és természetesen ő sem kivétel, mindent követ, ami a kutyákkal kapcsolatos. Az énekesnő elárulta, hogy Luxi mennyire bírja, ha fotózzák, és hogy tervezi-e, hogy magához vesz még egy kutyust. A beszélgetés végén szóba került az is, hogy Reni most 3 dalon dolgozik párhuzamosan, és hamarosan forgatnak egy új videóklipet.
Bebe számára természetes, hogy egy ágyban alszik kutyáival
Egy amerikai kutatás arra jutott, hogy azok az emberek, akik a háziállatukkal alszanak, sokkal mélyebben, pihentetőbben képesek aludni a kedvenceiknek köszönhetően. Hermánné Fogarassy Éva a FEM3 Caféban kifejtette, hogy a felmérés szerint a kutyák mellett az emberek agyhullámai lelassulnak, így könnyebben elalszanak. Bebe is egyetértett ezzel, szerinte a négylábúak nyugalmat árasztanak, és számára természetes volt, hogy egy ágyban alszik kutyáival.
Tóth Vera kis kedvencei egyszerűen zabálnivalóak!
A Megasztár első szériájának nyertese teljesen odáig van kedvenceiért, mi sem bizonyítja jobban, hogy rengeteg képet oszt meg róluk közösségi oldalán. Nézd meg te is, hogy milyen cukik a négylábúak!
Nézd meg, milyen gyönyörű lett Csepregi Éva új otthona!
Az énekesnő beköltözött új otthonába, melyet a FEM3 Café nézőinek is megmutatott. Évának egy lakberendező barátnője segített a feng shui szabályit figyelembe véve berendezni az új lakást, a végeredmény pedig egy modern, letisztult stílusú otthon lett. Az énekesnő elmondta, leginkább kutyáját viselte meg a változás, beszélt arról, jelentheti-e számára egy új élet kezdetét a költözés, sőt mesélt közelgő születésnapjáról is, melynek alkalmából a műsorvezetők is felköszöntötték őt.
Singh Viki kávé helyett cukiságbombával indítja reggelét
A Sztárban Sztár versenyzője reggelét kávé helyett valami egészen mással dobja fel - nézd meg, hogy mivel!
1 2 3
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS