Időjárás-
előrejelzés
2021. január 18. hétfő
Piroska
Keresés: kozso

Kozso szerint ezért nem működnek a párkapcsolatai
Az énekes elárulta, hogy számára az a fontos, hogy a hölgy, akivel együtt van, mindig nagyon jól érezze magát. Kozso reméli, hogy a jelenlegi kapcsolata sokáig fog tartani, és arról is mesélt, hogy az ismerkedés a legnehezebb számára. Szóba került az is, hogy az énekes szeretné, ha a magyarok is pozitívabbak lennének, és hogy mit jelent számára a hűség…
Ezt látnod kell! Kozso eszméletlen pörgéssel fogadta a Mokka stábját
Az elmúlt napokban tért vissza Amerikából Kozso, ahol több koncertet is adott. Az énekes nemrég épült fel egy igen komoly betegségből, de mostanra teljesen visszatért és kirobbanó formában van. Csehy András megtudta, az énekes legnagyobb doppingszere a magyaros villásreggeli.
DJ Dominique hazai sztárokkal fogott össze egy kerekesszékes kislányért
DJ Dominique egy nemes ügy érdekében megmozdította a magyar zenevilágot. A DJ születésnapját kötötte össze egy jótékony akcióval, melynek lényege, hogy egy kerekesszékes kislány álmát valóra váltsák zenésztársaival. A pénteki koncerten rengeteg sztárfellépő lép színpadra, többek között Vincze Lilla, Kefir, Kozso, Kiki és Bárány Attila is.
Kozso 30 kilót fogyott, miután abbahagyta a gyógyszeres kezelését
Sokat küzdött a felépüléséért Kozso, aki 2011-ben agyvérzést kapott, majd súlyos agyműtéten esett át. A kritikus operáció hatással volt a beszédközpontjára is, emiatt újra meg kellett tanulnia beszélni. Az énekes elárulta, egyértelműen a gyógyszerek mellékhatása volt, hogy meghízott 130 kilóra. Szerette volna visszanyerni régi formáját, és mostanra 30 kilótól megszabadult. Az is kiderült, hogy teljesen jól érzi magát és napi 3 óra alvás is elegendő a frissességéhez.


© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS