Időjárás-
előrejelzés
2020. augusztus 6. csütörtök
Berta, Bettina
Keresés: klipforgatás

Pál Dénesék emiatt választották Veronát a klipjük helyszínének
Az énekes Veronában forgatta a legújabb videóját, amiről most a FEM3 Caféban mesélt. Kiderült, hogy sajnos kevés idejük volt várost nézni, de azért egy finom pizzát megkósoltak kint. Dénes elárulta, hogy a klipben látható szerelmesek a való életben is egy párt alkotnak, és a jövőbeli terveiről is ejtett néhány szót.
Amerikában került életveszélybe Kefir barátnője!
Egy hónapot töltött az Egyesült Államokban Kefir és barátnője, akik gyakorlatilag az egész országot bejárták. Elmentek például egy Backstreet Boys koncertre – ezzel teljesítve az énekes egyik gyermekkori vágyát. A turistáskodás mellett persze dolgoztak is: a hawaii klipforgatáson pedig Mariann kis híján lezuhant egy sziklaszirtről… Részletek a videóban.
Galéria: Less be Szőcs Reni korzikai klipforgatásának kulisszái mögé
Lassan egy év is eltelt már azóta, hogy Szőcs Reni megnyerte a Star Academy-t, azóta pedig fenekestül felfordult a fiatal lány élete…
Szőcs Reni a szakításról: Már miután kijöttem az Akadémiáról voltak problémák
A Star Academy győztese a nemrég megjelent videóklipjéről és a budapesti kalandjairól mesélt a FEM3 Caféban. Az énekesnő elárulta, hogy egy barátnőjével lakik Pesten, mert úgy döntöttek a barátjával, hogy jobb, ha külön utakon folytatják. Reni azt is elmondta, hogy vacilláltak azon, hogy hol készítsék el az első két videóklipjét, de végül egyáltalán nem bánták meg, hogy Korzikára esett a választásuk.


Klippremier: Jolly új oldalát ismerhetik meg a rajongói a legfrissebb videójában
Jolly és Goore a Mokkában mutatták be először a legújabb videóklipjüket. Jolly elárulta, hogy most miért nem mulatós számmal rukkolt elő, és hogy Suzyt is feltüzeli ez az új stílus. Kiderült, hogy nagyon szuper hangulatban telt a forgatás, tényleg velük bulizott az egész város, és hogy terveznek még közös munkát Gooréval. A beszélgetés végén szóba került Jolly peres ügye is...
Peter Srámek utcazenésznek érezte magát, amikor Londonban klipet forgattak
Az énekes 10 év után újra repülőre szállt, hiszen Angliában forgatták a legújabb videóklipjét. Srámek elárulta, hogy gyorsan döntöttek a rendezővel a helyszínről, és hogy meglepődött azon, hogy London nem túl tiszta. Az énekest még külföldön is kérdezgették extrém öltözeteiről, és kicsit kellemetlenül érezte magát, amikor egy hídon hangosan kellett énekelnie, pedig a londoniak nagyon aranyosan viselkedtek vele.
Rácz Gergőnek olyan érzése volt Párizsban, mintha Budapesten lenne
Rácz Gergő párjával utazott Párizsba, ahol nemcsak a forgatásé volt a főszerep, hanem a városnézésé is. Az énekesnek nagyon tetszett a Francia főváros, ám elárulta, hogy néha olyan érzése volt, mintha Budapesten lenne.
Éliás Gyula Jr. fia apukája nyomdokaiba lép?
Éliás Gyula Jr. a rengeteg koncert között mindig megpróbál időt szakítani a pihenésre is. Legutóbb Horvátországban, valamint Velencében járt családjával, azonban nem csak a pihenésé volt a főszerep, fiai segítségével elkészítette legújabb klipjét. Az énekes mesélt jövőbeli terveiről, valamint arról, hogy a nyomdokaiba szeretnének-e lépni gyermekei.
Exkluzív környezetben forgatták Varga Vivien új klipjét
Krétán töltötte nyereménynyaralását a Sztárban Sztár +1 kicsi győztese. Varga Vivien családjával látogatott Görögországba, ottani élményeiről is beszélt a FEM3 Caféban. Az ifjú énekesnőnek hamarosan megjelenik új videoklipje, amiről néhány részletet elárult a műsorban…
Munkás nyár vár Zsédára
Legújabb klipjének kulisszatitkairól és nyári terveiről mesélt a FEM3 Caféban Zséda. Az énekesnő elmondta, rengeteg koncert vár rá, készül új könyve, és a nyár végére az sem elképzelhetetlen, hogy egy újabb klipnek örülhetnek a rajongói.
1 2
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS