Időjárás-
előrejelzés
2021. január 17. vasárnap
Antal, Antónia
Keresés: kis grófo

Nagyon édes! Kis Grófo fia is énekelt Berkes Olivér próbáján
A Sztárban Sztár énekese a mulatóskirály egyik nagy slágerét adja elő az elődöntőben. Kis Grófót az egész család elkísérte a közös próbára, sőt, nagyobbik fia, Lacika még apukája legnagyobb dalát is előadta. Nézd meg, hogyan énekel!
Cserpes Laura még Gyurta Daninak is ritkán mutatja meg a produkciókat fellépés előtt
Az énekesnő még éjjelente is gyakorol, hogy a Sztárban Sztár első adásában a legjobb formáját hozza. Elmondta, hogy édesapja is rendszeresen utánoz ismert énekeseket, volt, hogy Kis Grófót formálta meg. Laura nem szokta félkész állapotban megmutatni dalait vagy a produkciókat a családjának sem, mert úgy gondolja, sokkal jobb, ha a végső állapotban látják azt. Azt is elárulta, férfit vagy nőt alakít majd vasárnap.
Mit gondolsz, Jolly-ra vagy Suzy-ra hasonlít kicsi Suzy?
Az biztos, hogy kicsi Suzy a sokszor megmutatott színpadi tehetségét mindkét szülőjétől örökölhette, de vajon melyikükre hasonlít jobban? Nézd meg a galériát, dönts és szavazz!
Mit gondolsz, Jolly-ra vagy Suzy-ra hasonlít kicsi Suzy?
Az biztos, hogy kicsi Suzy a sokszor megmutatott színpadi tehetségét mindkét szülőjétől örökölhette, de vajon melyikükre hasonlít jobban? Nézd meg a galériát, dönts és szavazz!


Családi idill! Ők a legfontosabbak Kis Grófo számára
A népszerű zenész számára a család a legfontosabb a világon. A mulatós sztár nemrégiben újabb közös fotókat osztott meg szeretteiről. Less be Grófo családi pillanataiba Te is!
Fásy Ádám a tehetségkutatójáról: ˝Már rendeltek meg tőlünk versenyzőt˝
Szombaton 14.40-kor startol Fásy Zsülike műsorvezetésével a Fásy Szupersztár a Zenebutikon! Fásy Ádám elárulta, remélte, hogy sok női versenyző jelentkezik, mert jelenleg a férfi előadók vannak többségben. Azt mondta, büszke arra, hogy felfedezettje, Kis Grófo révén széles körben elfogadott lett a mulatós zene. Csordás Tibor, a műsor egyik zsűritagja felidézte a válogató legviccesebb pillanatait.
Nézd, mennyit változott Kis Grófo családja az évek alatt!
A népszerű zenész számára két gyermeke és felesége a legfontosabb. A mulatós sztár két tündéri kisfiú apukája, akikről büszkén oszt meg képeket közösségi oldalán. Összegyűjtöttünk néhány irtó cuki képet Grófoékról...
Ezért nem ment el Demcsák Zsuzsa Kis Grófoék szülinapi bulijára
Világraszóló bulival ünnepelte kisfia ötödik születésnapját Kis Grófo! A részletekről Grófo, Kis Grófo és az ünnepelt, Cino Grófo mesélt a Mokkában, ahol az is kiderült, Demcsák Zsuzsa is a meghívottak között volt, de nem tudott elmenni a buliba.
Így békült ki Jolly és Kis Grófo
Kis Grófo és Jolly egy év kihagyás után újra közösen léptek színpadra a legnagyobb slágerükkel, melyet egy konfliktus miatt nem adtak elő hónapokig. Jolly a Mokkában elmondta, egy angliai fellépés során csúcsosodott ki a köztük lévő probléma, amely miatt eldöntötte többet nem áll egy színpadra Grófóval. Jolly elárulta, nemrégiben egy ebéd közben átbeszélték a sérelmeket, hiszen valójában nem a közönségnek kell elszenvednie az ő konfliktusukat. 
© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS