Időjárás-
előrejelzés
2020. október 31. szombat
Farkas
Keresés: karácsony

Zenebutik Karácsony 2019. - 1. rész
zenés szórakoztató műsor


Megasztar 4 - Karácsony
Zenei válogatás
Pál Dénes a szerelméről: ˝Már sokadik éve vagyunk együtt, egészen egymásra hangolódtunk˝
Az énekes és a párja nemrég néhány napot Londonban töltöttek, ahol beleshettek a Harry Potter-filmek kulisszái mögé is. Dénes mesélt az új videóklipjéről és a dal mondanivalójáról a Mokkában, és azt is elárulta, hogy az ő kapcsolatuknak is megvannak a jellegzetes vonásai, például majdnem ugyanazt az ajándékot vették egymásnak karácsonyra.
Nótár Mary az édesanyja haláláról: ˝Nagyon nagy bánat ül a szívemen…˝
˝Annyi mindenre lett volna még lehetőségünk…˝- Nótár Mary a FEM3 Caféban mesélt édesanyja tragikus haláláról. A beszélgetés alatt kiderült, mi történt pontosan azon a bizonyos karácsonyi napon, és az is, el tudott-e búcsúzni szeretett édesanyjától Mary…
Majka és Hajni között dúl a szerelem!
A műsorvezető párja, Hajni a közösségi oldalára töltött fel egy képet, amin ölelkeznek egy meseszép karácsonyfa alatt. Nézd meg te is, milyen aranyosak együtt!
Hűha! A Karaván Familia énekesnője hatalmas dologra szánta el magát az újév alkalmából
A FEM3 Café vendégei a Karaván Familia tagjai, Nagyné Farkas Ica, Nagy Niki és Ifj. Nagy István voltak. Elmondták, az ünnepi előkészületek nagyon fontos szerepet játszottak a családjukban, mint kiderült, mindegyikük szobájába karácsonyfát állítottak. A beszélgetés során kiderült, milyen ünnepi fogásokat készítettek el közösen, továbbá, hogy mit fogadott meg Ica a 2018-as évre…
Fresh Andi: ˝40 pluszosan már nem biztos, hogy bevállalnék egy gyermeket˝
A műsorvezető a FEM3 Caféban elmondta, hogy nagyon jól telt a karácsonyuk a családjával, mert 4 napra elutaztak Sopronba, és másoknak is hasonló utazást ajánlott az ünnepi időszakra. Andi arról is mesélt, hogy az újévben nem fogadott meg semmit, és azt is elárulta, hogy miért, a beszélgetés végén pedig szóba került a gyerekkérdés, a nagy szerelem és az esküvő is.
1 2 3 4 5 6
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS