Időjárás-
előrejelzés
2021. január 24. vasárnap
Timót
Keresés: judy

20 éves a Groovehouse: Judyék jubileumi koncertre készülnek
Mexikóban pihent a Groovehouse, hiszen idén 20 éves a formáció, és az elkövetkezendő feladatokra így megújult erővel készülnek. Judyék elárulták, hogy hamarosan szeretnének tartani egy jubileumi koncertet, ezen kívül arról is beszéltek, miért pont Mexikóba utaztak el.
Durván összekapott Judy és Zsolti a Groovehouse turnébuszában
Idén ünnepli huszadik születésnapját a Groovehouse. A zenekar tagjai, Judy és Zsolti az elmúlt évek sikereiről és megpróbáltatásairól meséltek a FEM3 Caféban. Az énekesnő elárulta, minden díjat sikerült megnyerniük, amit szerettek volna hosszú pályafutásuk során, Judy szerint ráadásul ciki is lett volna, ha a például a Crystal vagy az Anti Fitness Club viszi el előlük az elismeréseket. Arról is őszintén meséltek, miért oszlottak fel korábban, végül pedig elárulták, milyen különleges módon ünneplik meg húsz éves fennállásukat...
Judy férje majdnem elköltözött az Ördög Nóritól kapott ajándék miatt?
Maja a Vigyázat, gyerekkel vagyok! pénteki adásában árul el családi titkokat. Nagyon élvezték a forgatást, és az is kiderült, hogy Ördög Nóri meglepte a kislányt egy olyan ajándékkal, aminek láttán az apukája először nem is akart otthon maradni.
Judy élő adásban reagált a terhességével kapcsolatos hírekre, ezt üzente!
A Drágám, add az életed! vadonatúj szériájában Judy és párja, Molnár Balázs is bizonyíthatják, mi mindenre képesek szerelmükért. A FEM3 Café stúdiójában a forgatás kulisszatitkairól árultak el izgalmas részleteket. Az is kiderült, mi szerintük a hosszú és boldog párkapcsolat titka. Mivel kevés időt tudnak együtt töltetni különböző elfoglaltságaik miatt, fontosnak tartják, hogy az minőségi legyen. Viccesen megjegyezték, így legalább nem unnak egymásra. A beszélgetés végén Judy a nemrég napvilágot látott sajtóhírek kapcsán üzent az újságíróknak.


Judy-nak ezt a hóbortját nem kedveli a férje
Az énekesnő elmesélte, kislányával óriási állatbarátok, Judy rendszeresen fogad be kóbor kutyákat, hogy megkeresse a gazdájukat, és a cicáját is úgy szerezte, hogy hazavitte az állatorvostól, ahol az előző gazdái hagyták. A férje ennek annyira nem örül, de lányok kedvéért elfogadja...
Tudod, milyen tetoválásai vannak Judynak?
Mint sokaknak, az énekesnőnek is vannak olyan meghatározó dolgok az életében, ami miatt emléket tetováltat magára. Judy kezét három ilyen is díszíti. Ha kíváncsi vagy, mit ábázolnak, kattints!
Judy Erdei Zsoltról: ˝Nagyon szeretem, és vele nyertem a legnagyobbat˝
A Nagy Duett párosa gőzerővel készül a Döntőre, azt is elárulták, hogy melyik 3 dalt tanulják jelenleg. Judy szerint majdnem mindegy, hogy ki nyeri a műsort, ők már azzal sokat kaptak, hogy megismerték egymást. Nagyon ˝érezzük egymást emberileg˝ - nyilatkozta az énekesnő duettpárjáról.
Judy szerint Erdei Zsolt fejlődött a legtöbbet A Nagy Duett alatt
Az énekesnő szerint a legjobb duettpartnert kapta a műsorban, és úgy gondolja, hogy azért menetelnek ilyen jól, mert Madár a helyén kezeli a dolgokat, és tudja, hogy amatőrként szerepel a versenyben. Azt is elárulták, hogy milyen helyezéssel lennének elégedettek, valamint a bennük rejlő tartalékokról is beszéltek.
Judy elárulta, hogyan fogyott le 10 kilót
A Nagy Duett énekese dominikai álomnyaralásukról mesélt a FEM3 Caféban. Elmondta, hogy noha az utazás során nem tartotta az előírt diétáját, előtte és utána szigorú rendszert vitt az étkezésébe, és egy dietetikus segítségével 10 kilót adott le. Az énekesnő arról is beszélt, hogyan készül párjával, Erdei Zsolttal A Nagy Duettre.
Hatalmasat tomboltak a Fresh lányok Judy-val
Fresh Andi, a Zenebutik műsorvezetője nemrégiben együtt bulizott Fresh Vikivel és a Groovehouse énekesnőjével, Judy-val. Andi az Instagramra töltötte fel a közös mókázásról készült videót, amin látszik, hogy nagyon jól érezték magukat...
© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS