Időjárás-
előrejelzés
2021. január 20. szerda
Fábián, Sebestyén
Keresés: horvátország

Tóth Vera és Mujahid Zoli meghódították Horvátországot!
Az egykori Megasztárosok néhány hete Horvátországban nyaraltak. Vera és Zoli a tehetségkutatóban ismerkedtek meg, és azóta szinte elválaszthatatlan barátokká váltak. Nézd, milyen szuperül érezték magukat a nyaraláson!
Mujahid Zoltán bakancslistájára felkerült a vitorlás jogosítvány megszerzése
Horvátországi élményeiről mesélt Mujahid Zoltán. Az énekest egy vitorlásverseny szervezői hívták meg az Adriai-tengerhez, az utazásra pedig egyik legjobb barátja, Tóth Vera is elkísérte. Zoli elmesélte, milyen élményekkel gazdagodtak a kint töltött idő alatt és azt is elárulta, annyira megtetszett neki a vitorlázás, hogy szeretne jogosítványt is szerezni hozzá. Az énekes egyébként igazi világutazó, a műsorvezetőknek mesélt korábbi úticéljairól és jövőbeli terveiről is…
Vicces: Kozma Orsi szerint a kislányai teljesen ˝megőrültek˝ a nyaralásuk alatt
Az énekesnő a fantasztikus horvátországi nyaralásukról mesélt a FEM3 Café műsorvezetőinek. Orsi elárulta, hogy nagyon elfáradtak a férjével a vakáció végére, hiszen a lányok rengeteget rohangáltak, ők pedig próbálták felvenni velük a tempót. Az énekesnő aggódós anyukának tartja magát, és azt is elmondta, hogy az ikerlányai néha jól kiegészítik egymást, ő pedig tele van most tervekkel a karrierjét illetően.
Szekeres Adriennek rengeteg ötlete támad a nyaralásaik alatt
Az énekesnő a FEM3 Caféban mesélt az idei üdülésükről, aminek a kiindulópont Makarska volt. Adrienék szeretnek sokat pihenni a strandon, tavaly például Szicíliában több kirándulásukat is lemondták, mert olyan jól érezték magukat a parton. Az énekesnő azt is elárulta, hogy mindig inspirálják az utazásik, és hogy a nyaralásuk idejét már március környékén ki szokta jelölni. 


Pál Dénes számára elképzelhetetlen a több hetes nyaralás
Az énekes horvátországi nyaralásáról mesélt a FEM3 Caféban, ahol párjával és barátaival töltött el szűk egy hetet. Dénes nem szeret passzívan pihenni, igyekszik a pihenés alatt is változatos programokat szervezni. Az énekes arról is beszélt, miért nem tud több hetes nyaralásra menni.
Éliás Gyula Jr. fia apukája nyomdokaiba lép?
Éliás Gyula Jr. a rengeteg koncert között mindig megpróbál időt szakítani a pihenésre is. Legutóbb Horvátországban, valamint Velencében járt családjával, azonban nem csak a pihenésé volt a főszerep, fiai segítségével elkészítette legújabb klipjét. Az énekes mesélt jövőbeli terveiről, valamint arról, hogy a nyomdokaiba szeretnének-e lépni gyermekei.
Édes! Kozma Orsi izgatott, mert a kislányai először látják majd a tengert
Az énekesnő fellépésről fellépésre jár egész nyáron, ezért csak ősszel tudnak elmenni nyaralni Horvátországba a két kislányukkal. Orsi egyelőre még csiszolgatja az új dalait, és reméli, hogy őszre az egész lemeze kész lesz. Az énekesnő Brüsszelben egy fesztiválon is játszani fog, és augusztusban lesz egy különleges projektje, amire már egy éve készül. Orsi mesélt az új slágergyanús, szerelmes daláról és az is szóba került, hogy miért ezt a címet adták neki.
© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS