Időjárás-
előrejelzés
2019. október 14. hétfő
Helén
Keresés: házi kedvenc

A Bestiák énekesnőjének kutyája nem szívesen lép rá a talajra
Bestiák énekesnője, Somorjai Ilona ˝Miss Bee˝ a FEM3 Caféban mesélt arról, hogyan készíti fel kiskutyáját a téli hidegre. Noha Berki Krisztián úgy gondolja, hogy az eb csak ˝név szerint˝ kutya, erre a házi kedvenc rácáfolt élő adásban.
Tolvai Reni emiatt készített saját oldalt a kis kedvencének
A Mokka vendégei az énekesnő és a kis yorkshire terrierje, Luxi voltak. Reni szerint az emberek imádják az állatos videókat, fotókat, és természetesen ő sem kivétel, mindent követ, ami a kutyákkal kapcsolatos. Az énekesnő elárulta, hogy Luxi mennyire bírja, ha fotózzák, és hogy tervezi-e, hogy magához vesz még egy kutyust. A beszélgetés végén szóba került az is, hogy Reni most 3 dalon dolgozik párhuzamosan, és hamarosan forgatnak egy új videóklipet.
Hevesi Tamás zseniális nevet választott kutyájának
A Mokka vendégei a Kasszás Erzsiként megismert Balázs Andrea színésznő és Hevesi Tamás énekes voltak, akik házi kedvenceikről meséltek a műsorban. Kiderült, hogy ˝Erzsi˝ két cica, két kutya és két bárány gazdija, míg Tamás és párja, Kriszta két cicának és hat kutyának adnak otthont. A zenész elképesztően találó nevet választott egyik kutyusának, amin még a színésznő is elkuncogott. A beszélgetés során kiderült, hogy Tamás és Andrea állatszeretete végtelen, és hogy az énekes emberben már csalódott, de kutyában még soha…
Ezért nincs házi kedvence Kocsis Tibornak...
Nagykövetnek választotta a REX Kutyaotthon Alapítvány Kocsis Tibort, aki mindig a szívén viselte az állatok sorsát, így boldogan mondott igent a felkérésre. Az énekes a felelős állattartásra szeretné felhívni a figyelmet. Tibor a FEM3 Caféban azt is elárulta, jelenleg miért nincs házikedvence.
Édes! Cserpes Laura tőle búcsúzott el indulás előtt
A gyönyörű énekesnő nemrégiben egy elképesztően cuki képet osztott meg rajongóival a közösségi oldalán. A fiatal szépség, és házi kedvence nagyon jól mutatnak együtt...
Miley Cyrus igazi állatbolond
Az énekesnőnek az évek során rengeteg házi kedvence volt. Összeszedtünk néhány képet róluk. Nézd meg a válogatást!
Ő az, aki csókolózhat Enrique Iglesiasszal!
Nem, Enrique nem csalta meg a feleségét, Anna Kournikovát, csupán kedvenc négylábúja osztogatja szorgosan a csókokat a zenésznek. Az énekes elárulta, hogy a rengeteg munka ellenére próbál időt szakítani Jack-re.
Nézd meg, kikért vannak oda az énekesnők!
A sztárok közösségi oldalaikon sokszor osztanak meg kis kedvencükkel közös fotókat. Öt kiváló énekesnő házi kedvencét mutatjuk meg most Neked. Te melyik állatkát fogadnád örökbe?

© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS