Időjárás-
előrejelzés
2021. január 24. vasárnap
Timót
Keresés: gyermekkor

Gyermekkori barátsághoz köthető a Szivák x Wagner formáció megalakulása
A FEM3 Café vendégei a Szivák x Wagner tagjai, Szivák Zsolt és Wagner Emil voltak. A fiúk meséltek a megalakulásukról, a koncertjeik koncepciójáról, továbbá azt is elárulták, hol találkozhatnak velük a rajongók a közeljövőben.
Azta! Krisz Rudit már 12 éves korában egy magyar sztár patronálta
Az énekes már gyermekkora óta a zenei pályán van, és a mai napig rendkívül hálás érte, hogy a munkája a szenvedélye is egyben. Rudi elárulta, ki egyengette a karrierjét kezdetben, továbbá legújabb daláról is kulisszatitkokat árult el a beszélgetés során.
Curtis elárulta, mi volt az a két dolog, amit imádott gyermekkorában is
Kollányi Zsuzsi első műsorában Curtissel beszélgetett, aki többek között a gyermekkoráról, a zenéről beszélt. Ha kíváncsi vagy, mi volt a két legfontosabb tevékenység amikor gyerek volt, akkor nézd meg a videót!
Iván Szandra és Jász Andris a gyermekkorukat szeretnék megidézni karácsonyi lemezükkel
Szandráék kifejtették, lassan négy éve muzsikálnak együtt, és töretlenül egy húron pendülnek zeneileg. A beszélgetés során az intim hangulatú, karácsonyi lemezükről is meséltek, továbbá azt is elárulták, milyen tervekkel vágnak neki az ünnepi időszaknak.


Tóth Vera már most karácsonyi lázban ég!
A Sztárban Sztár +1 kicsi zsűritagja már most, hetekkel karácsony előtt teljes ünnepi lázban ég, ebben pedig testvére, Tóth Gabi és közös barátnőjük is osztozik az énekesnővel!
Amerikában került életveszélybe Kefir barátnője!
Egy hónapot töltött az Egyesült Államokban Kefir és barátnője, akik gyakorlatilag az egész országot bejárták. Elmentek például egy Backstreet Boys koncertre – ezzel teljesítve az énekes egyik gyermekkori vágyát. A turistáskodás mellett persze dolgoztak is: a hawaii klipforgatáson pedig Mariann kis híján lezuhant egy sziklaszirtről… Részletek a videóban.
Berkes Olivér segítette az Ennio Morriconének éneklő gyermekkórust
Októberben tartja budapesti búcsúkoncertjét a világhírű zeneszerző, Ennio Morricone. Ennek alkalmából egy gyermekkórus a kedvenc dalukat énekelték el neki videóüzenetben. A felkészülésben Berkes Olivér is segített nekik, aki a Sztárban Sztár próbái közt szakított időt, hogy tanácsokat adjon a fiataloknak.
Elhunyt édesanyjával kommunikál Pataky Attila
Pataky Attila elmondása szerint gyermekkorában jutott különleges adottságaihoz, ekkor furcsa álmai lettek, ezek voltak első jelei képességeinek. Attila elmondta, hogy ma már irányítottan tud élni ezekkel, akár kommunikálni tud a túlvilággal, többek között elhunyt édesanyjával is.
Nem gondolnád, mit sportolt Leslie Mandoki!
A Mokka vendége Leslie Mandoki volt, aki gyermekkoráról, karrierjéről, és augusztusi nagykoncertjéről beszélt. A műsorban elmondta, hogy milyen sportot űzött, mielőtt a zenével foglalkozott volna. Ezt követően koncertjéről több kulisszatitkot is elárult, például azt, hogy kik lesznek azok a híres magyar zenészek, akik aznap színpadra lépnek...
Rocksztárok motoron: Pataky Attila szenvedélye a gyorsaság
Pataky Attila gyermekkora óta rajong a motorokért, szerinte életre szóló élmény minden egyes motoros találkozó. A FEM3 Café vendége volt az énekes, valamint Buza Sándor a Budapest Chapter elnöke és Karabély-Soós Rita a Budapest Chapter rendezvényszervező elnökségi tagja.
1 2
© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS