Időjárás-
előrejelzés
2021. január 24. vasárnap
Timót
Keresés: ganxsta zolee

Ganxsta Zolee-nak ez a véleménye a Valami Amerika 3 kritikáiról
A rapper egy rosszfiút alakít Herendi Gábor új filmjében, a Valami Amerika 3-ban. Elárulta, hogy mivel a forgatások épp fesztiválszezonban voltak, ezért volt, hogy 2-3 napig szinte nem is aludt. Az is kiderült, mi volt a kedvenc jelenete, és hogy melyik jelenetet nem fogja soha elfelejteni.
Ganxsta Zolee válásáról és örök szerelméről vallott
Nemrég vált el hivatalosan gyermeke anyjától Ganxsta Zolee, aki egy pörgős nyarat tudhat a háta mögött. Véget ért a Valami Amerika 3. forgatása, öt év után új lemezük jelent meg zenekarával, és lányával is minél több időt próbál eltölteni. A rapper elmondta, nagyon örül a filmes felkéréseknek, ahol általában bandatagokat formál meg, azonban örök szerelme a zene marad. Zolee a jövőbeli terveiről is mesélt a Mokkában…
Zoé szerint apukája Ganxsta Zolee nemcsak idegesítő, hanem ciki is
Ganxsta Zolee és Zoé szerepel a Vigyázat, gyerekkel vagyok! legújabb adásában. A büszke apuka elárulta, lánya kérésére vállalták el a szereplést, amit nem is bántak meg, mert nagyon élvezték a forgatást. A rapper igazán engedékeny, amikor tehetik szabadidejüket együtt töltik, emellett, Zolee megy a lányáért az iskolába, ahol már Zoé osztálytársaival össze is barátkozott.
Ganxsta Zolee szerepet kapott Deák Kristóf sorozatában
A rapper önmagát alakítja az Oscar-díjas Deák Kristóf új minisorozatában, erről árult el részleteket. Arról is beszélt, zenekarával a legfrissebb videoklipjükben lementek "aljasba", mert rájöttek, nem kell törődniük se a rádiós, se a televíziós megjelenésekkel. Ganxsta Zolee úgy fogalmazott, attól lesz igazi és őszinte a zenéjük, hogy senkinek sem akarnak megfelelni, ezért a továbbiakban ezt a vonalat viszik tovább.


Curtis minden csínytevését visszakapja majd a gyerekétől?
Curtis saját bevallása szerint nagyon rossz gyerek volt, de csak azért, mert ezt tanulta a testvéreitől. Elárulta, hogy többször elszökött az óvodából, és hogy egy biciklisnek kellett felhívnia az édesanyját, mert nem tudott lemászni a romokról. Curtis szerint, ha lesz gyereke, tőle minden csínyét visszakapja majd, és egyáltalán nem lesz szigorú szülő. A zenész elmesélte, hogy 11 évesen már rappelt Ganxsta Zolee-val, és hogy gyerekkorában focistának készült, a zene csak másodlagos volt számára.
© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS