Időjárás-
előrejelzés
2020. november 25. szerda
Katalin
Keresés: fresh andi

Egyetlen dologhoz ragaszkodik Fresh Andi az esküvőjén…
Március 3-án szombaton új műsor indul a FEM3-on. A Tervezz álomesküvőt! műsorvezetője Villányi Andi lesz, aki erről a kihívásról és a dominikai forgatásról is érdekes részleteket árult el a FEM3 Café stúdiójában…
Ekanem Bálint Emota őszintén a Sztárban Sztárról: ˝Volt olyan pillanat, amikor elfáradtam˝
A Sztárban Sztárra való felkészülés valóban nehéz volt, hiszen rengeteg produkcióra kell felkészülniük a versenyzőknek. Bálint elárulta, hogy mikor volt olyan pillanat, amikor ˝elfáradt˝,  és azt is elmondta, hogy mely adások után...
Ez történt Ekanem Bálinttal a Sztárban Sztár óta
Az énekes Jabin Petinek árulta el, mivel foglalkozik, mióta véget ért a verseny...
Hoppá! Ekanem Bálint elárulta, melyik magyar énekesnő családjával tartja a kapcsolatot
A TOP 10-ben Jabin Peti vendége Ekanem Bálint Emota volt, aki szuper érdekes információkat osztott meg a műsorban. Többek között elárulta, hogy az egyik híres énekesnő családjával nagyon jó kapcsolatot ápolnak Bálint és szülei... Te tudod, hogy kiről van szó? Derítsd ki a videóból!


Fresh Andi: ˝40 pluszosan már nem biztos, hogy bevállalnék egy gyermeket˝
A műsorvezető a FEM3 Caféban elmondta, hogy nagyon jól telt a karácsonyuk a családjával, mert 4 napra elutaztak Sopronba, és másoknak is hasonló utazást ajánlott az ünnepi időszakra. Andi arról is mesélt, hogy az újévben nem fogadott meg semmit, és azt is elárulta, hogy miért, a beszélgetés végén pedig szóba került a gyerekkérdés, a nagy szerelem és az esküvő is.
Fresh Andi nagyon szeretne gyereket, de nem minden áron
Nagy megkönnyebbülés Fresh Andinak, hogy édesanyja már jól van, apukája haza is hozta csütörtökön és itthon folytatódik a gyógyulása. Andi kifejtette, számára ők a tökéletes szülők, és bár ő is szeretne gyereket, úgy érzi, nem minden áron. Ezzel kapcsolatban egyébként markáns véleményt fogalmazott meg a csütörtöki Appra magyar!-ban, ahol a gyerekvállalás kérdése is palettára kerül. Andi pénteken este sem rejti majd véka alá véleményt, hiszen ismét jön az Appra magyar!, újabb izgalmas és elgondolkodtató kérdésekkel.
Szívrohamot kapott Fresh Andi édesanyja, a betegségre való hajlamot az énekesnő is örökölte
Nehezen indult a hét Fresh Andi számára, hiszen édesanyja hétfőn szívinfarktust kapott Ausztriában. Az énekesnő azonnal az osztrák klinikára sietett, ám kedden este már az Appra magyar! stúdiójában kellett lennie. Arról, hogy miért merte nyugodt szívvel ott hagyni édesanyját a kórházban, és a családjukat érintő szívbetegségről Andi a FEM3 Caféban beszélt, valamint azt is elárulta, mi történt a szerdán technikai okok miatt elmaradt Appra magyar! kulisszái mögött…
Tündéri babás fotót posztolt Fresh Andi
A Zenebutik csinos műsorvezetője Gyulai Viki kisfiával készített közös képet. Nézd meg te is az édes fotót!
Fresh Andi balett pályafutása az ízületi fájdalmai miatt ért véget
˝Tíz évig balettoztam, sőt! Fel is vettek a Balett Intézet előkészítőjébe˝ - mesélte Villányi ˝Fresh˝ Andi a FEM3 Caféban, aki az ízületi fájdalmai miatt hagyta abba akkor a sportot. A Zenebutik műsorvezetője nemrégiben kipróbálta a ritmikus gimnasztikát, aminek kapcsán Deutsch-Lazsányi Erika mesélt bővebben az edzésekről.
Fresh Andi hamarosan férjhez megy?
A Zenebutik műsorvezetője ötödször kapta el a menyasszonyi csokrot. Vajon ez azt jelenti, hogy hamarosan az énekesnőt vezetik oltár elé?
1 2 3 4
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS