Időjárás-
előrejelzés
2019. december 15. vasárnap
Valér
Keresés: fresh

OliverFromEarth: Fresh Eyes
Nézd meg a banda produkcióját Te is! 
Egyetlen dologhoz ragaszkodik Fresh Andi az esküvőjén…
Március 3-án szombaton új műsor indul a FEM3-on. A Tervezz álomesküvőt! műsorvezetője Villányi Andi lesz, aki erről a kihívásról és a dominikai forgatásról is érdekes részleteket árult el a FEM3 Café stúdiójában…
Fresh Wiki: ˝Nincs olyan nagy igényem az énidőre, mint régen˝
Gyulai Viki kisfiáról, Samuról és az első fél évükről mesélt. Igazi parázós anyukának tartja magát, de szerinte ez természetes, pláne első gyereknél. Azt is elárulta, párja rengeteget segít a baba körül, gyakorlatilag egyforma arányban osztoznak meg a teendőkön. Ha ki szeretne szabadulni a négy fal közül, könnyen meg tudják oldani, bár úgy érzi, kevesebb az igénye az énidőre - amikor elmegy otthonról, az jár a fejében, mikor mehet haza Samuhoz.
Fresh Wiki kisfiának édes mosolya bearanyozza napodat
Szeptemberben született meg Samu, akiről azóta nagyon sok aranyos fotót osztott meg közösségi oldalán az énekesnő. A legújabb képen a pici egy hatalmasat mosolygott a kamerába, aki a Te szívedet is elrabolja majd!
Ekanem Bálint Emota őszintén a Sztárban Sztárról: ˝Volt olyan pillanat, amikor elfáradtam˝
A Sztárban Sztárra való felkészülés valóban nehéz volt, hiszen rengeteg produkcióra kell felkészülniük a versenyzőknek. Bálint elárulta, hogy mikor volt olyan pillanat, amikor ˝elfáradt˝,  és azt is elmondta, hogy mely adások után...
Ez történt Ekanem Bálinttal a Sztárban Sztár óta
Az énekes Jabin Petinek árulta el, mivel foglalkozik, mióta véget ért a verseny...
Hoppá! Ekanem Bálint elárulta, melyik magyar énekesnő családjával tartja a kapcsolatot
A TOP 10-ben Jabin Peti vendége Ekanem Bálint Emota volt, aki szuper érdekes információkat osztott meg a műsorban. Többek között elárulta, hogy az egyik híres énekesnő családjával nagyon jó kapcsolatot ápolnak Bálint és szülei... Te tudod, hogy kiről van szó? Derítsd ki a videóból!
Fresh Andi: ˝40 pluszosan már nem biztos, hogy bevállalnék egy gyermeket˝
A műsorvezető a FEM3 Caféban elmondta, hogy nagyon jól telt a karácsonyuk a családjával, mert 4 napra elutaztak Sopronba, és másoknak is hasonló utazást ajánlott az ünnepi időszakra. Andi arról is mesélt, hogy az újévben nem fogadott meg semmit, és azt is elárulta, hogy miért, a beszélgetés végén pedig szóba került a gyerekkérdés, a nagy szerelem és az esküvő is.
Tündéri: Fresh Wiki kisfia így várja élete első karácsonyát
Nyár végén hozta világra első gyermekét Gyulai Viktória, azaz Fresh Wiki. Az énekesnő elképesztően aranyos fotókat és videókat készít a kisfiáról, Samuról. Wiki ezúttal egy igazán karácsonyi hangulatú képet osztott meg gyermekéről. 
Fresh Wikiék így töltik majd első karácsonyukat és szilveszterüket a tündéri kisbabájukkal
Az énekesnő a FEM3 Caféban elárulta, hogy nem volt egyszerű az első két hónapjuk Samuval, hiszen hasfájós volt a kicsi és éjszaka sokszor felkelt. Wiki minden idejét a kisfiúval tölti, csak gyógytornára jár el rendszeresen, mert nagyon megterheli, hogy Samu már most hét kiló, pedig csak négy hónapos. Arról is mesélt, hogyan telik majd a karácsonyuk, és hogy a szilvesztert otthon töltik egy baráti házaspárral.
1 2 3 4 5 6

© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS