Időjárás-
előrejelzés
2020. augusztus 7. péntek
Ibolya
Keresés: forgatás

Báder Mária elárulta, milyen dalokat ad majd elő a Zenebutik műsorában
Az énekesnő hamarosan a Bakelit Fesztivál című műsorban lesz látható, vasárnap 21.00-tól a Zenebutik csatornán. Báder Mari a FEM3 Caféban elárulta, milyen régi nagy slágereket ad majd elő, és arról is beszélt, hogyan élte meg a forgatást.
Egyetlen dologhoz ragaszkodik Fresh Andi az esküvőjén…
Március 3-án szombaton új műsor indul a FEM3-on. A Tervezz álomesküvőt! műsorvezetője Villányi Andi lesz, aki erről a kihívásról és a dominikai forgatásról is érdekes részleteket árult el a FEM3 Café stúdiójában…
Pál Dénesék emiatt választották Veronát a klipjük helyszínének
Az énekes Veronában forgatta a legújabb videóját, amiről most a FEM3 Caféban mesélt. Kiderült, hogy sajnos kevés idejük volt várost nézni, de azért egy finom pizzát megkósoltak kint. Dénes elárulta, hogy a klipben látható szerelmesek a való életben is egy párt alkotnak, és a jövőbeli terveiről is ejtett néhány szót.
Ganxsta Zolee-nak ez a véleménye a Valami Amerika 3 kritikáiról
A rapper egy rosszfiút alakít Herendi Gábor új filmjében, a Valami Amerika 3-ban. Elárulta, hogy mivel a forgatások épp fesztiválszezonban voltak, ezért volt, hogy 2-3 napig szinte nem is aludt. Az is kiderült, mi volt a kedvenc jelenete, és hogy melyik jelenetet nem fogja soha elfelejteni.


Judy férje majdnem elköltözött az Ördög Nóritól kapott ajándék miatt?
Maja a Vigyázat, gyerekkel vagyok! pénteki adásában árul el családi titkokat. Nagyon élvezték a forgatást, és az is kiderült, hogy Ördög Nóri meglepte a kislányt egy olyan ajándékkal, aminek láttán az apukája először nem is akart otthon maradni.
Pély Barna: ˝Nem nagyon szeretem, hogyha a magánéletemmel foglalkoznak˝
Az énekes már 20 éve van a zenei pályán, azonban pár éve úgy döntött, hogy visszavonul kicsit a nyilvánosság elől, és szólókarrierbe kezd. Elmondta, azt tartja igazán fontosnak, hogy a művészetén keresztül fejezze ki magát, és úgy érzi, visszatért a gyökereihez. A beszélgetés során Barna arról is szót ejtett, melyik ismert zenész szenvedett balesetet legújabb videoklipjének a forgatásán.
Jolly és Suzy kulisszatitkokat árultak el az új klipjük forgatásáról
Jolly romantikus dalba rejtett szerelmi vallomással készült a feleségének, Suzynak. A forróvérű házaspár mesélt a Ripostnak a videóklipről, és arról is, hogy mi lehet a házasságuk titka.
Hoppá! Tombol az erotika Jolly legújabb klipjében!
A mulatós sztár Bulizik a város számához készült klipje nemrég debütált a TV2-n, ami hatalmas sikert aratott. Jolly vadiúj videója a Vallomás című dalához készült, melyben igazán romantikus hangulatba került gyönyörű feleségével, Suzyval. Ezeket a pillanatokat látnod kell neked is! 
Márió, a harmonikás kulisszatitkokat árult el a Kívánságpiac forgatásairól
˝Ha jó a hangulat a piacon, akkor az visszajön a képernyőn˝ - mesélte Márió, a harmonikás a FEM3 Caféban. A Zenebutik műsorvezetője felidézett néhány emlékezetes ˝piacos˝ élményt, és elárulta, hogy a forgatásokon sokszor kapnak ajándékokat a zenerajongóktól.
A Jetlag zenekar Izlandon forgatta új klipjét!
A FEM3 Café vendégei Molnár Tamás és Czoller Bence, a formáció két tagja voltak. Mint kiderült, már jó ideje a bakancslistájukon szerepelt, hogy Izlandra utazzanak, azonban a végső elhatározásuk a videoklip forgatási munkálatainak kezdete előtt mindössze egy héttel született meg. A fiúk elárulták, milyen különleges élményeket nyújtott nekik a szigetország, emellett pedig azt is kifejtették, hogyan tudtak megbirkózni a rendkívül hűvös időjárással.
1 2 3 4 5 6 7
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS