Időjárás-
előrejelzés
2021. január 17. vasárnap
Antal, Antónia
Keresés: fellépés

Rendhagyó duó: Caramel közös fellépésre készül Erzsébetváros alpolgármesterével
A napokban Máté Péter-díjjal kitüntetett énekes különleges fellépésre készül, a Roma Polgári Tömörülés rendezvényén ugyanis Erzsébetváros alpolgármesterével, Dr. Bajkai Istvánnal lép majd színpadra március 24-én. Hogy miért állt össze a rendhagyó duó, a videóból kiderül!
A 100 Tagú Cigányzenekar örök emléket állít elhunyt zenésztársuknak
Családtagok, zenésztársak, barátok és tisztelők százai vettek végső búcsút a váratlan hirtelenséggel elhunyt Ökrös Oszkár Kossuth-díjas cimbalomművésztől. A 100 Tagú Cigányzenekar "10 év után újra az Arénában" című koncertjével emlékezik meg egykori muzsikustársukról. A Mokka vendégei Bajkai István Erzsébetváros alpolgármestere és Beke Farkas Nándor, a 100 Tagú Cigányzenekar elnök-főtitkára voltak. Kiderült, mitől lesz igazán különleges a fellépés, továbbá arról is szó esett, hogyan kötődik a zenész a VII. kerülethez...
A Nyári lányok egy különleges koncerttel is bemutatkoznak Hollandiában
A FEM3 Café vendégei Nyári Aliz és Edit voltak, akik egy nem mindennapi koncert erejéig visszatérnek Hollandiába. A beszélgetés során a lányok azt is elárulták, lesz-e lehetőségük meglátogatni a kint élő rokonaikat a fellépés alkalmával...
Keresztes Ildikó hatalmas jelmezben zárta ki magát egy előadás szünetében
Az énekesnő egy nem mindennapi történetet mesélt el a Mokkában, és azt is elárulta, hogy idén rengeteg országban fel fog lépni, többek között Dániában, Angliában és Amerikában is. Lingura Dia nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy Liza Minnellit kapták a feladatuknak az Elődöntőben, beszélt az iskolai kötelezettségeiről, arról, hogy a szülei mindenben támogatják és a jövőbeli terveiről is.


Suzy fájdalmas vallomása: ˝Még egyszer nem csinálnám ezt végig egy újszülöttel˝
Jolly és Suzy úgy döntöttek, hogy 2018-ban visszavesznek a tempójukból, mert több időt szeretnének a kislányukkal tölteni. Az énekesnő elárulta, hogy sokszor nem volt ott a kicsi Suzyval, hiszen kéthónapos koráig tudott otthon lenni vele, amiért lelkiismeretfurdalása van. A házaspár elmesélte, hogy milyen kemény időszak volt az számukra, Suzy sokszor indult el sírva a fellépéseikre.
A Nyári Lányok fellépésekkel és saját karácsonyi dallal hangolódnak az ünnepre
A gyönyörű testvérpár a FEM3 Caféban árulta el, hogyan zajlik náluk az ünnepeket megelőző időszak. A lányok karácsonyához szorosan hozzátartozik a koncertezés, melyet nagyon élveznek, hiszen a közönségtől rengeteg szeretetet kapnak. A beszélgetés alatt kiderült, mivel szokták egymást megajándékozni, sőt az is, melyik dal nélkül elképzelhetetlen számukra a szenteste…
Peter Srámek családjában mindig az énekes díszíti fel a karácsonyfát
Peter Srámek imádja a karácsonyt, arra az időszakra nem vállal fellépéseket, hogy a családjával pihenhessen. Az énekes mesélt a karácsonyi menüjükről, aminek az elkészítésében szeret segíteni az anyukájának, és az is kiderült, hogy náluk nem szokás énekelni a fa előtt, inkább csak zenét hallgatnak és filmeket néznek.
Iszonyúan finom tortát kapott a londoni koncerten Majkáéktól Kollányi Zsuzsi
Idén is egy fellépésen, együtt töltötte szülinapját Kollányi Zsuzsi Majkával és Curtissel. Ezúttal Londonban léptek fel e jeles napon, ahol a fiúk egy nagyon finom tortával lepték meg, de egy roppant megható ajándékot kapott egy rajongótól is. Hogy mi volt ez, illetve Zsuzsinak mennyire rohanós az ünnep, hogy áll az ajándékokkal? Kiderül a FEM3 Caféból.
Berkes Olivér emiatt nem beszél a magánéletéről a médiában
Az énekes a FEM3 Caféban elárulta, hogy parókát ugyan nem vitt haza a Sztárban Sztárból, de azért még nosztalgiázik otthon. Olivér elárulta, hogy egyik számához hamarosan videóklipet forgatnak, aminek az a különlegessége, hogy ő írta a magyar szöveget és a dalt is. A beszélgetés során arra is fény derült, hogy miért szeretné mindenképp titokban tartani a magánéletét.
Tabáni István a családalapításról: ˝Már nagyon szeretnénk egy kisbabát˝
A karácsonyi időszak nyitányaként december 3-án rendezik meg a Családszervezetek második Adventi Jótékonysági Vásárát, amellyel a koraszülöttek és családjaik megsegítését támogatják majd. Tabáni István elárulta, rendkívül közel áll hozzá a kezdeményezés, hiszen párjával is terveik között szerepel a családalapítás. A beszélgetés során kiderült, mivel készül az énekes a fellépésére, továbbá, hogy milyen egyéb programokkal találkozhatnak majd a látogatók az esemény során.
1 2 3 4 5 6 7 8 9
© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS