Időjárás-
előrejelzés
2020. augusztus 11. kedd
Zsuzsanna, Tiborc
Keresés: cserpes laura

Cserpes Laura: ˝Most éreztem rá igazán ennek a játéknak az ízére˝
A FEM3 Café vendége a Sztárban Sztár legutóbbi kiesője, Cserpes Laura volt. Az énekesnő számára szürreális volt magát a produkciójában viszontlátni, és sosem gondolta volna, hogy így tud rappelni. Laura elárulta, hogy viszonylag hamar megjegyezte a szöveget, és arról is mesélt, hogy milyen karaktert alakított volna még szívesen. Az is kiderült, hogy az énekesnő abban a zakóban lépett a színpadra, amit Geszti Péter a ’90-es évekbeli turnéjukon viselt.
Cserpes Laura még Gyurta Daninak is ritkán mutatja meg a produkciókat fellépés előtt
Az énekesnő még éjjelente is gyakorol, hogy a Sztárban Sztár első adásában a legjobb formáját hozza. Elmondta, hogy édesapja is rendszeresen utánoz ismert énekeseket, volt, hogy Kis Grófót formálta meg. Laura nem szokta félkész állapotban megmutatni dalait vagy a produkciókat a családjának sem, mert úgy gondolja, sokkal jobb, ha a végső állapotban látják azt. Azt is elárulta, férfit vagy nőt alakít majd vasárnap.
Cuki meglepetés érte Cserpes Laurát a koncertjén
Az énekesnőnek számos fellépése van, azonban a legutóbbi különlegesre sikerült, hiszen nagyszülei is ellátogattak a koncertre.
Horváth Tamás: ˝Maximalista ember vagyok, és kőkeményen odateszem magam˝
Szeptember 10-én 18.50-kor rajtol az ország legnagyobb házibulija! A 12 énekes már gőzerővel készül, a Ripostnak pedig elárultak egy-két információt a műsor előtt. Pápai Joci úgy érzi, bajban lesz, ha el kell változtatnia a hangját, míg Détár Enikő alig várja, hogy férfi előadókat alakíthasson. Ekanem Bálint elárulta, hogy már sokszor volt rajta magassarkú, de Horváth Tamás még meredekebb dolgot állított.


Nézd, milyen varázslatos helyen pihent Cserpes Laura!
Az énekesnő kihasználta az alkalmat és még a Sztárban sztárban megmérettetése előtt elment nyaralni. Less be az énekesnő varázslatos utazásába!
Cserpes Laura őszintén beszélt arról, milyen előítéletekkel kellett megküzdenie
Az énekesnő legújabb klipjében a sztereotípiák ellen kampányol. Elmondta, hogy sokat bántották amiatt, mert azt gondolták, hogy édesapja sikerei miatt mindent ezüsttálcán kapott. Úgy érzi, hogy az ezzel kapcsolatos ˝harcot˝ inkább egy feladatként éli meg, és kíváncsi, hogy képes lesz-e a saját életében, a saját pályáján megteremteni ugyanazt az értéket, amit korábban a családjában látott.
Cserpes Laura a magánéletéről: ˝Olyan dolgokat tapasztalok meg, amiket eddig nem˝
Cserpes Laura nemrég jött haza Floridából, ahová a párja, Gyurta Dani vitte magával, akinek ott volt edzőtábora. Az énekesnő kint dalokat tanult, pihent, és fel is lépett a kint élő magyarok előtt Miamiban. Kiderült, hogy Laura élete nagy álma is teljesült az egyik kinti kirándulásuk során, és nemrég elkészítették az új videóklipjét is, ami a jövőben játszódik. Arra is fény derült, hogy Laura színésznőnek készült korábban, de örül, hogy végül az éneklés mellett kötött ki.
Cserpes Laura: Szabadon
Hallgasd meg a Szabadon című dalt Cserpes Laurától!
Édes! Cserpes Laura tőle búcsúzott el indulás előtt
A gyönyörű énekesnő nemrégiben egy elképesztően cuki képet osztott meg rajongóival a közösségi oldalán. A fiatal szépség, és házi kedvence nagyon jól mutatnak együtt...
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS