Időjárás-
előrejelzés
2021. január 21. csütörtök
Ágnes
Keresés: barátság

Gyermekkori barátsághoz köthető a Szivák x Wagner formáció megalakulása
A FEM3 Café vendégei a Szivák x Wagner tagjai, Szivák Zsolt és Wagner Emil voltak. A fiúk meséltek a megalakulásukról, a koncertjeik koncepciójáról, továbbá azt is elárulták, hol találkozhatnak velük a rajongók a közeljövőben.
Sztárban Sztár +1 kicsi: Nagy Bogi és Varga Szabi kapcsolata barátságból alakult szerelemmé
Nagy Bogi elárulta, mi mindenben változott meg az élete a Sztárban Sztár +1 kicsi hatására és arról is mesélt, mikor jöttek össze Varga Szabival, akivel a kezdetektől jó barátságban volt.
Vastag Tamás Varga Szabiról: Mintha belenéznék a tükörbe egy 10 évvel korábbi önmagamra
Vastag Tomi a FEM3 Caféban elárulta, hogy a Sztárban Sztár +1 kicsis legutóbbi produkciójuk során attól félt, hogy nehogy elnevesse magát, ugyanis, ha elkezdi, nem tudja abbahagyni. Meséltek a barátságról, ami kialakult közöttük, arról, hogy miként készültek a Rick Astleys átalakulásra, és hogy miben változott meg Szabi az elmúlt hetekben.
Kocsis Tibor ismét csajruhába bújik: ˝Túl szép nőt nem lehet belőlem faragni˝
A Sztárban Sztár +1 kicsi 2. élő show-jában Zöldi Lara és Kocsis Tibi Pap Ritát alakítják majd, amiről a Mokkában meséltek. Az énekes elárulta, hogy női szerepet nehéz játszani, de egyben izgalmas feladat is lesz, amit mindketten nagyon várnak már. Szóba került, hogy Lara, hogy érezte magát az első adásban Beyoncé bőrébe bújva, és az is, hogy Tibivel az első pillanattól kezdve megtalálták a közös hangot.


Horváth Tamás: 4 évvel ezelőtt még arra sem volt pénzem, hogy vegyek magamnak 2 zsemlét
A Sztárban Sztár énekesének és feleségének nehezen indult a kapcsolata, Tamás elárulta, hogy akkoriban szerettek egymásba, amikor még arra sem volt pénze, hogy kifizesse a számláit, és Andi segítette át ezen a nehéz időszakon. Az énekes arról is mesélt, hogy mostanra minden helyre jött, és sokat tanult a szerelmétől, úgy érzi, hogy a Sztárban Sztárt is neki köszönheti. Kiderült, hogy Tamás és Pápai Joci nagyon jó barátok lettek a műsor alatt, és szóba kerültek a következő élő show produkciói is.
Aradszky László emléknap: Galambos Lajos is megemlékezik a legendás énekesről a Zenebutikon
Hétvégén kísérik utolsó útjára a táncdalénekest, akit a Szent István-bazilikában helyeznek végső nyugalomra. A Zenebutik csatorna ezen a napon rendhagyó műsorokkal készül. A TV2 Csoport által készített interjúk mellett Aradszky nóták is felcsendülnek majd, Lajcsi többek között a Nem csak a húszéveseké a világ című dalt adja elő. A zenész barátságuk kapcsán számos emléket idézett föl a Mokkában, melyekhez hozzátette:˝Laci egy fantasztikus ikon volt...˝
Tóth Vera és Mujahid Zoli meghódították Horvátországot!
Az egykori Megasztárosok néhány hete Horvátországban nyaraltak. Vera és Zoli a tehetségkutatóban ismerkedtek meg, és azóta szinte elválaszthatatlan barátokká váltak. Nézd, milyen szuperül érezték magukat a nyaraláson!
Blahalouisana sikerének titka a barátság és az őszinte önkifejezés
Új lemez, új klip és rengeteg fellépés – mozgalmas időszakot tudhat maga mögött a Blahalouisiana együttes. Sikerük titkáról, új klipjükről és jövőbeli terveikről a FEM3 Caféban meséltek.
˝Isten véled, Lacikám!˝ - Dévényi Tibor könnyek között emlékezett Aradszky Lászlóra
83 éves korában elhunyt Aradszky László. A legendás táncdalénekesre Dévényi Tibor és Istenes László emlékezett a FEM3 stúdiójában, telefonon pedig Csepregi Éva mesélt évtizedes ismeretségükről. Dévényi Tibor meghatódva beszélt az Aradszky Lászlóval való 55 éves barátságáról, felidézett néhány kellemes emléket, és azt is kiemelte, az énekesről csakis vidáman szabad megemlékezni, hiszen ő is örök optimista volt…
Nem semmi: Így írt dalszöveget Malek Andi Jáger Bandi zenéjére
A FEM3 Café vendégei Malek Andrea és Jáger Bandi voltak, akiket az örömzenélés köt össze. Az énekesnő elárulta, hogy két formációban is benne van, aminek Bandi a vezetője, és hogy a zenész a következő koncertjére is meghívta, mint fellépőt. Elmesélték azt is, hogy a közös zenéléssel kezdődött a barátságuk, hiszen nagyon jól sikerült az első koncertjük.
1 2 3
© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS