Időjárás-
előrejelzés
2020. június 2. kedd
Kármen, Anita
Keresés: balássy betty

Kisfiút hord a szíve alatt Balássy Betty
Az énekesnő és férje, Varga Feri mellett a sztárpár két gyermeke, a 6 éves Róza és a 4 éves Dani is ott volt azon a vizsgálaton, ahol kiderült: kisfiú vagy kislány érkezik majd a családba. A felvételek egyértelműen megmutatták, hogy júliustól bizony a fiúk lesznek többségben. Ha kíváncsi vagy arra is, hogy a sztárpár milyen nevet választott a kicsinek és miért pont azt, akkor kattints a videóra!
Nézd, milyen csodálatos helyeken nyaralt Balássy Betty családjával
Balássy Betty és Varga Feri évek óta, körülbelül 8-9 éve járnak ugyanoda nyaralni. Annyira megszerették a görög helyet, hogy visszatérő vendégeknek számítanak. Nézd meg te is, milyen varázslatos helyeken voltak Bettyék!
Vicces: Varga Feri akármilyen magasságból leugrana, csak nem merne lenézni
Balássy Betty és Varga Feri a görögországi és a hazai nyaralásaikról meséltek a FEM3 Caféban. A házaspár elárulta, hogy már 8-9 éve járnak ugyanoda Görögországon belül, volt, hogy már boltot is hagytak rájuk néhány órára. A mostani üdülésük első két napján hatalmas viharok voltak, de ők azt is élvezték, a hullámzó tengerbe is belement az énekes a gyerekekkel. Kiderült, hogy szeretnének elmenni búvárkodni is, ennek az időpontja pedig a Sztárban Sztár című műsortól függ, ahol Betty énektanárként segíti majd a versenyzőket.
Ennivaló! Balássy Betty és kislánya így játszanak el egy jelenetet a Shrekből
A FEM3 Café vendégei Balássy Betty, Varga Feri és a két kicsi, Róza és Dani voltak. Betty elárulta, hogy a kislánya igazi csodabogár, aki nem mindennapi foglalkozást szemelt ki magának. Arról is meséltek, hogy Görögországba utaznak a nyáron kocsival, és kiderült, hogy a csendet és a nyugalmat egyáltalán nem ismerik, hiszen a gyerekek folyton kora reggel keltik fel őket. Még több titokra derül fény a családdal kapcsolatban a Vigyázat, gyerekkel vagyok! adásában a TV2-n 20.45-kor!


Vicces! Varga Feriék kisfia egy idegen nénivel evett a nyaraláson
Sok szülő számára gondot okozhat a kisgyermekkel való utazás, ezzel kapcsolatban adnak tippeket a FEM3 Café vendégei, Varga Feri, Balássy Betty és Kiss Róbert Richárd. A turisztikai szakújságíró elárulta, hogy már vannak baba- és felnőttbarát szállodák is, az előbbiekben olyan eszközök találhatók meg, amik megkönnyítik a baba mindennapjait. Balássy Bettyék elmesélték, hogy mikor utaztak először a kislányukkal közösen, és hogy milyen vicces és kellemetlen helyzeteket éltek már át a gyerekeikkel.
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS