Időjárás-
előrejelzés
2020. május 31. vasárnap
Angéla, Petronella
Keresés: anyaság

Első szerelem alakul Péter Szabó Szilvia és Horváth Éva gyermekei között?
Az énekesnő kislánya és az egykori szépségkirálynő kisfia iszonyatosan cukik együtt, sőt! Éva még azt is megjegyezte: lehet, hogy első szerelem lesz a dologból?
Péter Szabó Szilvia 15 hónapos kislánya is szerepel az énekesnő új videóklipjében
Visszatért gyökereihez Péter Szabó Szilvia. Az énekesnő a Mokkában mesélt nemrég megjelent új albumáról, melynek hangzása sokban hasonlít a máig népszerű NOX-os dalokéhoz. Szilvi a beszélgetés alatt mesélt az anyaságról, valamint 15 hónapos kislányáról, Emmáról is, aki még édesanyja vadonatúj klipjében is szerepel!
Wolf Kati úgy érzi, az élete úgy szép, ahogy van
Joshi a legjobb barát vendége ezúttal Wolf Kati énekesnő volt, aki őszintén beszélt családjáról, az anyaságról és pályafutásáról. Elmondta, hogy a szüleitől kapott minta fontos számára, és azt is elárulta, hogy szerinte a család mikor működik jól igazán. Kati úgy érzi, szép élete van, ám ezzel kapcsolatban van egy félelme is…
Galéria: Péter Szabó Szilvia lélegzetelállító új fotósorozatát neked is látnod kell!
Az énekesnő a közösségi oldalára posztolta a képeket vadonatúj fotósorozatából, rajongói pedig alig győzik dicsérni Szilvi szépségét. Nézd meg Te is, milyen lett a fotózás végeredménye!


Zséda az anyaságról: ˝Nagyon sok minden már nem rólam szól˝
Az énekesnő a zenei karrierje mellett otthon is nap mint nap helyt áll: elmondta, hogy 10 éves kisfiának megpróbál minden lehetséges időt megadni, és sok időt vele tölteni. Beszélt arról is, hogyan élte meg, hogy Erdélyben egy család Zsédának nevezte el a gyermekét, valamint azt is elmondta, milyen tervei vannak 2018-ra.
Második kisfia születése után sem tervez hosszú szabadságot Ív
A FEM3 Caféban a csodálatos hangú Katona Zsombori Éva, azaz Ív énekelt, aki viccesen meg is jegyezte, igazából ˝duetteket˝ hallhattak tőle a nézők, hiszen második gyermekét hordja a szíve alatt. Az énekesnőnek és férjének van már egy fia, a kis Félix pedig már nagyon várja kisöccse februári érkezését. A beszélgetés alatt kiderült, Ív ezúttal sem szeretne hosszabb szünetet tartani karrierjében, sőt az is elképzelhető, hogy akár már tavasz végén újra színpadra áll…
Muri Enikő: ˝Szeretnék már arról nyilatkozni, hogy én milyen anya vagyok˝
Az énekesnő a Mokkában mesélt arról, milyen élményekkel gazdagodtak keresztfiával a Vigyázat, gyerekkel vagyok! -ban. Enikő elmondta, elfoglaltságai miatt sajnos keveset tudnak találkozni a vidéken élő Zéténnyel, elárulta, mi változott életében azóta, hogy szőke hajra váltott, sőt beszélt arról is, ha megtalálná az ideális partnert, nem sokat gondolkozna a gyermekvállalás kérdésén…
Semmi sem változtatta meg úgy Betty Love életét, mint az anyaság
Joshi Bharat Boros Bernadettel beszélgetett, akit az ország Betty Love-ként ismert meg. A Soho Party egykori énekesnője 13 évvel ezelőtt vonult vissza. Az énekesnő nemcsak döntésének okáról, hanem az elmúlt időszakról és az anyaságról is meglepő őszinteséggel vallott a FEM3 Café stúdiójában.
Közel 10 kilótól szabadult meg Boggie mindössze szoptatással?
Áldott állapotban lévő édesanyáknak ajánlott a tudatos és egészséges életmód ugyanis sokban befolyásolhatják születendő gyermekük túlsúlyát. A FEM3 Café vendége a témában Abonyi Orsolya dietetikus és Csemer Bogi énekesnő voltak. Czippán Anett a téma felkonferálása közben bevallotta, nagyon reménykedik benne, hogy második gyermeke érkezése után tud majd szoptatni. Boggie pedig elmesélte, hogyan szabadult meg a terhesség során felszedett 16 kilótól...
Sárközi Anita nem tudta összeegyeztetni a szakmai életét az anyasággal
˝Amikor ott lett volna az ideje, akkor történtek a szakmai életem nagy dolgai˝- reagált Sárközi Anita arra a kérdésre, hogy miért nem vállalt gyermeket. Az énekesnő még mindig ír dalokat, és mint mondta, az annak idején eltervezett ˝minőségi szórakoztatást, minőségi szöveggel, zenével és emberekkel˝ a mai napig megtartotta… Joshinak döntéseiről, karrierjéről és a családjáról is mesélt.
1 2
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS