Időjárás-
előrejelzés
2021. január 24. vasárnap
Timót
Keresés: amerika

Henderson Dávid elárulta, miért költöznek Amerikába feleségével
A 22 éves énekes és kedvese nagy elhatározásra jutottak, Amerikában kezdenek új életet hamarosan. Dávid kifejtette, véglegesen az Egyesült Államokban szeretnének-e maradni, továbbá a zenei karrierjével kapcsolatos terveiről is mesélt a beszélgetés során.
Elhagyja az országot Tolvai Reni, amerikai turnéra indul
Tolvai Reninek az éneklés mellett másik nagy szenvedélye a divat. Az énekesnőt gyakran mutatkozik extrém ruhadarabokban. De nem csak erről mesélt a FEM3 Caféban. Hamarosan ugyanis amerikai turnéra indul, de hogy mivel készül meglepni a kinti közönséget, a videóból kiderül!
Ganxsta Zolee-nak ez a véleménye a Valami Amerika 3 kritikáiról
A rapper egy rosszfiút alakít Herendi Gábor új filmjében, a Valami Amerika 3-ban. Elárulta, hogy mivel a forgatások épp fesztiválszezonban voltak, ezért volt, hogy 2-3 napig szinte nem is aludt. Az is kiderült, mi volt a kedvenc jelenete, és hogy melyik jelenetet nem fogja soha elfelejteni.
A Peet Project albuma elképesztő díjat söpört be Amerikában
Az öt fiatalból álló zenekar nem csak Magyarországot, de az amerikai közönséget is meghódította különleges hangzásvilágával. Ferencz Péter énekes elárulta, milyen új elismeréssel gazdagodtak az Egyesült Államokban, valamint arról is lerántotta a leplet, mivel készülnek a hazai publikum számára a közeljövőben.


Nem semmi: Dolly közös lemezt készített világhírű példaképével!
A FEM3 Café retro adásának vendégei Dolly és Palcsó Tamás voltak, akik nemrég új zenei formációt alapítottak. A beszélgetés alatt Tomi elárulta, hogyan érez a közös munkával kapcsolatban, az énekesnő pedig magával hozott néhány, a karrierje során viselt különleges napszemüveget, valamint mesélt az 50-es és 60-as évek népszerű amerikai énekesnőjével való korábbi lemezéről is.
Keresztes Ildikó hatalmas jelmezben zárta ki magát egy előadás szünetében
Az énekesnő egy nem mindennapi történetet mesélt el a Mokkában, és azt is elárulta, hogy idén rengeteg országban fel fog lépni, többek között Dániában, Angliában és Amerikában is. Lingura Dia nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy Liza Minnellit kapták a feladatuknak az Elődöntőben, beszélt az iskolai kötelezettségeiről, arról, hogy a szülei mindenben támogatják és a jövőbeli terveiről is.
Csemer Bogi egyéves kislányáról: ˝aktívan részt vesz a dalszerzésben˝
Országos turnéra indul zenekarával Csemer Bogi. Az énekesnő a FEM3 Caféban azt is elárulta, hogy hat napra egy fesztivál miatt Amerikába utaznak. Hogy addig mi lesz a kis Lenkével, az is kiderül a videóból.
Henderson Dávidot a felesége is támogatja amerikai zenei tanulmányaiban
Bár az énekes egy időre visszavonult a zenéléstől, úgy látta, eljött az ideje, hogy újra belevágjon karrierje építésébe. Dávid elárulta, mi volt az oka, hogy jelentkezett korábban a The Voice - Magyarország hangja című műsorba, emellett pedig arról is lerántotta a leplet, mióta tart a románc közte és felesége között.
Újabb dalt ˝nyúltak le˝ az Omegától: Kóbor János szerint ez elismerés, nem lopás
Kóbor János nyár végén értesült róla, hogy egy amerikai filmsorozat készítői az Omega egyik dalát használják az epizódok végén. A zenész a Mokkában mesélt arról, mit érez a helyzettel kapcsolatban, valamint elmondta, milyen jogvédelem alatt állnak szerzeményeik, sőt a beszélgetés alatt az is kiderült, hogy a zenekar korábban még a Boney M. együttessel is dolgozott együtt…
Tóth Gabi göndör hajjal is irtó dögös!
A Sztárban sztár +1 kicsi versenyzője nemrég szuper képeken mutatta meg, hogyan fest göndör hajjal. Kíváncsi vagy, milyen jól áll neki? Akkor kattints!
1 2 3 4 5 6 7 8
© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS