Időjárás-
előrejelzés
2021. január 24. vasárnap
Timót
Keresés: TV2 LIVE

Lezárult Nótár Mary peres ügye: ˝Kiálltam az én véleményem, az én igazam mellett˝
Nótár Mary 2016 őszén került összetűzésbe korábbi menedzserével. A nézeteltérést mind a ketten jogi útra terelték, és majdnem 2 év után a pereskedésből megszületett az ítélet. A részletekről a Zenebutik műsorvezetője és ügyvédje, Dr. Kovács Attila számolt be a Mokkában.
Ákos: ˝Jól érzem magam a színpadon, úgy gondolom, hogy a Jóisten is oda teremtett˝
˝Látom a számokat, de nem érzem magam ötvennek…˝- válaszolt a korával kapcsolatos kérdésre Kovács Ákos. A Kossuth-díjas művész beszélt a családjáról, arról, milyen szellemben nevelik gyermekeiket, majd természetesen szó esett az Ákos 50 koncertturnéról és a nyárra tervezett újdonságokról is.
Szandi: Tiszta szívvel
A FEM3 Café színpadán Szandi is fellépett kedd délelőtt. Hallgasd meg tőle a Tiszta szívvel című dalt! 
Bokor Ria: Szeress még
Hallgasd meg Bokor Ria Szeress még című dalát!


Élő adásban tört meg a jég: Szandi és nővére sok év után újra együtt énekelt!
Szoros testvéri kapcsolat van Szandi és testvére, Viki között. A FEM3 Caféban elmesélték a legjobb közös emlékeiket, és az is kiderült, hogy már nagyon régen énekeltek együtt nyilvánosan, Berki Krisztián kérésére azonban megtört a jég, és csak a FEM3 Café nézőinek rögtönöztek a stúdióban egy dalt. Nézd meg Te is!
Singh Viki évfordulójukon költözött össze párjával
Singh Viki boldogabb, mint valaha! Az énekesnő egy éve él boldog párkapcsolatban a párjával, Tamással és nem rég össze is költöztek, amiről a FEM3 Café műsorvezetőinek mesélt.
Varga Viktornak rémálmai vannak, mióta szakítottak Cinthyával
˝Hat évet feldolgozni az szerintem eléggé kegyetlen˝ - vallott szakítás utáni érzéseiről Varga Viktor a FEM3 Caféban. Teljes beszélgetés itt: Hihetetlen sebességre képes Varga Viktor kreálmánya
Varga Viktor és Kispál Balázs: Attention
Hallgasd meg az Attention című dalt Varga Viktor és Kispál Balázs előadásában!
Kollányi Zsuzsi elárulta, hogyan reagált Wolf Kati a terhessége hírére
Az énekesnő A Nagy Duett élő adásában jelentette be, hogy kisbabát vár. A Mokkában elmondta, hogy újra ugyanolyan energiával dolgozik, mint a terhessége előtt, és a koncertjei miatt sem aggódik. A 18. hétben járó Zsuzsi arról is beszélt, hogy tudják-e már, hogy milyen nemű lesz a születendő gyermekük, és hogy hogyan fogadták az örömhírt A Nagy Duett versenyzői.
Peter Srámek vadonatúj oldaláról mutatkozik be a közönségnek
Az énekes hamarosan műsorvezetőként debütál a Zenebutik csatornán, ám persze ez nem jelenti azt, hogy zenei karrierjét a háttérbe szorítaná. A Ripost videójából kiderül, miért fontos a rendszeres testedzés Peter számára, valamint az is, rátalált-e már a szerelem...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS