Időjárás-
előrejelzés
2019. december 8. vasárnap
Mária
Keresés: Király Viktor

Király Viktor élete hat hónapja szerelme körül forog
Király Viktor fél éve ismerte meg új barátnőjét, Anitát és azóta az élete a szerelem körül forog. Viktor bevallotta: szerelem volt első látásra, már a negyedik randin bemutatta Anitát az egész nagy családnak. Sőt, már együtt is élnek és közös jövőjüket tervezik. Hogy hol lesz a családi fészkük, kiderül a Ripostból.
Hoppá! Most először tett ilyet Király Viktor, amióta a pályán van
˝Meglepődtem magamon. Tíz éve vagyok a pályán itthon, Magyarországon, és még sosem sikerült magyar szöveget írnom. Most leültem, és jött...˝ Király Viktort felkérték, hogy 10 másik, ismert előadó mellett írjon dalt Budapestről. Az énekes óriási megtiszteltetésnek tartja, hiszen szülővárosa, New York mellett a magyar fővárosra is otthonaként tekint. Összesen 14 dal közül választják majd ki Budapest dalát, a versenyben 3 hely még kiadó. A pályázat részleteiről Szalay-Bobrovniczky Alexandra, a Fővárosi Önkormányzat főpolgármester-helyettese beszélt a Mokkában.
Ezt nézd: Király Viktor unokaöccse éppolyan vagány, mint az énekes
A Sztárban Sztár +1 kicsi zsűritagja le sem tagadhatná a kis csöppséget. Nézd csak!
Emlékszel? Király Viktor az egyik legnagyobb világsztárral bandázott
Az énekes a közösségi oldalán osztott meg egy képet, amin az egyik legnépszerűbb amerikai előadóval szerepel.
Kiderült, hogy Király Viktor melyik legendás előadóval zenél a Sztárban Sztár Döntőjében
Az énekes egyik gyerekkori példaképét, Somló Tamást alakítja majd a Döntőben, amelyben Karácsony János lesz a segítségére. Viktor elárulta, hogy miként emlékszik vissza a nagyszerű zenészre, és hogy a mostanit egy nehéz feladatnak érzi. Az énekes arról is mesélt a Mokkában, hogy sokat gyakorol, folyamatosan tanulja a szöveget, és próbálja minél jobban utánozni az eredeti előadó hangszínét, énektechnikáját, stílusát.
Taktikázás nélkül, gyorsan halad előre Király Viktor új kapcsolata
A Sztárban Sztár énekese nemrég új videóklippel rukkolt elő, amiről a Mokkában beszélt. Viktor elárulta, hogy hárman írták a dalt, Závodi Marcival és a brit Ash Hicklin zeneszerzővel, és még az apukája is szerepel a klipben. Az énekes mesélt a legutóbbi Sztárban Sztáros produkciójáról, és arról, hogy kiknek a bőrében érezte eddig a legjobban magát. Szóba került Viktor friss, két hónapja tartó kapcsolata is, amiről az énekes őszintén vallott. 
Hoppá! Király Viktor újra szerelmes
Az énekes szívét eltalálta Ámor nyila, nemrég közösségi oldalára posztolt egy nagyon sejtelmes képet, ahol egymás kezét fogják kedvesével. Ha kíváncsi vagy az új kapcsolat részleteire, indítsd a videót!
Király Viktor vadonatúj klipjében Tilla és Ekanem Bálint is feltűnik!
Az énekes legújabb videója igazán pörgősre sikeredett, sőt, Viktoron kívül a Sztárban Sztár két másik szereplőjét is felfedezheted benne. Bizony, Till Attila és Ekanem Bálint Emota is felbukkan egy-egy színes jelenetben. Megtalálod őket?
Király Viktor: ˝Életemben nem táncoltam ennyit˝
Berkes Olivér egy új gipszet kapott, így már könnyebbek lesznek a hétköznapjai az énekesnek, akinek Pápai Joci bőrébe kellett bújnia a 3. élő show során. Király Viktoron kifogtak a legutóbbi próbák, elárulta, még életében nem táncolt annyit, mint amikor a Vanilla Ice produkciójára gyakorolt…
Charlie elmondta, mi a véleménye Király Viktor produkciójáról
A legendás énekest alakította Király Viktor a Sztárban Sztár második adásában, ami szerinte azért is volt hálás feladat, mert már gyerekkora óta jól ismeri Charlie-t. Az 50 éve a színpadon levő énekes elmondta, hogy semmi sem hiányzott az alakításból, és annak is örülne, ha Viktor nyerné a műsort. A Sztárban Sztár énekese elárulta, miért nem énekelte el a dalt még a főpróbán sem úgy, mint élő adásban.
1 2 3 4

© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS