Időjárás-
előrejelzés
2021. január 17. vasárnap
Antal, Antónia
Keresés: Király Linda

Vásáry André emiatt nem volt elragadtatva Las Vegastól
Az énekes nemrég tért haza Amerikából, ahol már többször is járt, most azonban a Bostonból Los Angelesbe költöző barátait látogatta meg. André elárulta, hogy milyen látványosságokat nézett meg, és hogy Király Lindával is megejtettek egy találkozót, ahol végre tudtak egy jót beszélgetni. Az énekes azt is elmesélte a FEM3 Caféban, hogy milyen 28 napos programmal erősíti most magában azt, hogy mennyi mindenért lehet hálás az életében.
Király Linda elárulta, öt év jegyesség után miért nincs napirenden a lagzi
Az énekesnő és párja sok időt töltenek távol egymástól, ezért még jobban értékelik a közös utazásokat, legutóbb Párizsban töltöttek el pár napot kettesben. Öt év jegyesség után már sokan kérdezik tőlük, mikor tartják meg az esküvőt, a Mokkában elárulta, miért nem várható mostanában lagzi, és öccse kisfiáról is mesélt.
Mi a közös Zimány Lindában, Király Viktorban és Szandi fiában?
Elsőre nem tudnánk megmondani, de valami mégis összeköti őket. Kattints, és megtudod!
Király Viktor a gyerekvállalásról: ˝Ha eljön az igazi, akkor miért ne?˝
Király Viktor nemrég jött haza Amerikából, ahol sok időt töltött az ikertestvére közel egy hónapos kisbabájával. Az énekes elmesélte, hogy éppen befejeztek egy koncertet Lindával Manhattanben, amikor jött a hír, hogy mehetnek is a kórházba, ahol császármetszéssel született meg az unokaöccsük. Viktor egyébként már érettnek érzi magát a gyerekvállaláshoz, így ha eljön az igazi, akkor nem utasítja majd el az ötletet.


Elképesztő gyerekkori képek kerültek elő Király Viktorékról!
Az énekesről olyan régi képeket találtunk a világhálón, melyeken alig lehet ráismerni. Nézd csak!
© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS