Időjárás-
előrejelzés
2020. december 2. szerda
Melinda, Vivien
Cikkek

Beyonce elszólta magát: vége a házasságának Jay-Z-vel?
Beyonce elszólta magát: vége a házasságának Jay-Z-vel?
Amióta Beyonce és Jay-Z egy párt alkotnak, azóta folyamatosan azt pletykálják, hogy elválnak. Az eddigi összes ilyen híresztelés megalapozatlannak tűnt, most azonban éppen Beyonce fecsegte ki, hogy lehet, elválik a rappertől.


Az összes pletyka alapját az képezte, hogy a Grammy-díjas énekesnő és a negyvenhat éves rapper egy házassági szerződést kötött, hogy ha elválnak, akkor hogyan osztozkodnak. Így kerülnék el a hosszú jogi csatározást.

Többször lehetett hallani arról, hogy Beyonce már nem rejti véka alá a családi vitákat, és hamarosan számítani lehet arra, hogy nyilvánosság elé kerül a válásuk. Erre erősített rá egy amerikai magazin is, amely azt írta, hogy Beyonce a barátnője, Kelly Rowland harmincötödik születésnapi buliján elszólta magát.

Az R&B énekesnő a bulin rengeteget ivott és flörtölt másokkal. Az egyik pillanatban levette a jegygyűrűjét, a magasba emelte, majd azt kiabálta mindenkinek, hogy véget vet a házasságának. Sokak szerint csak az alkohol beszélt belőle, és nem tulajdonítanak jelentőséget az esetnek.

Kiemelt kép forrása: facebook.com/beyonce


2016. augusztus 12. 10:16

Címkék:
Beyonce házasság Jay-Z


Kapcsolódó anyagok


© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS