Időjárás-
előrejelzés
2021. január 18. hétfő
Piroska

Sajtóközlemény

István, a király a Zenebutik műsorán
 A legendás csíksomlyói előadást augusztus 20-án láthatják a nézők a rockopera 35. évfordulóján.
Gyereknap a Zenebutikon, nem csak gyerekeknek
Extra epizódokkal jelentkezik Az ének iskolája gyereknapon a Zenebutik csatornán. A közönségkedvenc műsor legszebb pillanatait láthatják a nézők ezen a napon.
Az édesanyákat ünneplik a Zenebutikon
Ismét tematikus nap lesz a Zenebutik csatornán. Május első vasárnapján az édesanyákat köszöntik fel a csatorna népszerű előadói és slágergyárosai.


A hölgyeké lesz a főszerep a Zenebutikon
Március 8-án minden a nőkről szól a Zenebutik csatornán. Lesz Dáridó különkiadás és Barna Barnabás is a hölgyeket köszönti ezen a napon.
Szerelmesek napja a Zenebutikon
Valentin-nap alkalmából egész nap romantikus dalok szólnak a Zenebutik csatornán február 14-én.
Aradszky László emléknap a Zenebutikon
Műsorváltozás lesz a Zenebutikon, a legendás énekesre, Aradszky Lászlóra emlékeznek október 28-án, szombaton.
Kimagasló eredmények a Zenebutikon és az Izaura TV-n
A TV2 Csoport kábelportfóliója a legszélesebb nézői igényeket hivatott kielégíteni. A tavalyi év az új kábelcsatornák elindításáról szólt, az idei év pedig a megerősítés jegyében zajlik. A nézők egyre szélesebb körben ismerik és keresik a cégcsoport csatornáit, ennek egyik bizonyítéka, hogy a Zenebutik április 14-én a fennállása történetében először, míg az Izaura TV idén már négyszer is elérte, sőt átlépte a bűvös 1%-os napi átlagos közönségarányt a 18-59-es célcsoportban.
Újdonságokkal erősít áprilisban a Zenebutik
Retró slágerek, a szórakoztató zene hazai kedvencei, vagy éppen a legfrissebb listavezetők – legyen szó bármilyen stílusról, a Zenebutik egyre színesebb kikapcsolódást kínál a ritmusok szerelmeseinek. Fásy Ádám ezúttal a legfrissebb tehetségeket keresi, míg a zenészként jól ismert Bebe műsorvezetői szerepben debütál a csatornán. Ebben a hónapban azonban további újdonságokat is tartogat a népszerű zenecsatorna.

1 2


© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS