2020. október 1. csütörtök
Malvin
CIKKEK VIDEÓK EXTRÁK NYEREMÉNYJÁTÉK SMS-JÁTEK
Óriási kárt okozott Jimmynek Zámbó Krisztián, és még jól be is égette

Az énekes és édesanyja elképesztő mennyiségű történetet tartogattak a tarsolyukban. Volt köztük cuki és megannyi ciki sztori is. Most pedig felidézheted a legmegdöbbentőbbeket a Vigyázat, szülővel vagyok! adásából.

Zámbó Krisztián elárulta, soha sem akar felnőni. És hogy miért? Az kiderül a videóból!

Az megvan, hogy orosz katonák keresték a kis Krisztián egy tyúkólban egy alkalommal?

Krisztián látta édesapját olyan pillanatokban is, amiben talán soha senki más. Ezekből osztott meg most párat a Vigyázat, szülővel vagyok! stúdiójában.

Elsírta magát Jimmy, amikor kiderült, Krisztián meglopta. Szomorú történetet idézett fel Zámbó Krisztián a Vigyázat, szülővel vagyok! stúdiójában, amit azóta már nagyon megbánt...

Egy alkalommal durván beégette édesapját Krisztián fontos emberek előtt. És hogy milyen kreatív módon igyekezett helyrehozni az okozott ˝kárt˝, kiderül a videóból!

Előfordult, hogy Zámbó Krisztián nem fogadott szót, és az is, hogy megszökött kiskorában. Édesanyja szerint csak apukájától, Jimmytől tartott. És hogy mi történt még a Zámbó-családban? Kiderül a videóból!

2018. június 8. 7:30

Címkék: celebszemle   zámbó jimmy   zámbó krisztián   vigyázat szülővel vagyokKapcsolódó anyagok

SZAVAZZ!

Rólad inkább ciki vagy cuki sztorikat szoktak mesélni szüleid?

Inkább ciki sztorikat

Csakis cuki történeteket

Jobban járok, ha nem mesélnek semmit© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS