2020. október 21. szerda
Orsolya
CIKKEK VIDEÓK EXTRÁK NYEREMÉNYJÁTÉK SMS-JÁTEK
A nyereményjáték véget ért, tudd meg, ki nyerte az ausztriai pihenést!

Köszönjük, hogy velünk játszottatok!

undefined

A játékba kerüléshez két dolgot várunk tőled:
1. Nézd figyelmesen a TV2 csatornáján 2018. április 30-2018. május 4. között a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsort, mert a képernyőn a műsor epizódjai alatt egy-egy kód fog többször felbukkanni, ezt a megjelenő kódot kell majd feltölteni a játék felületén, a www.tv2.hu/vigyazatszulovelvagyok oldalon.
A kódokat 2018. május 4. 23:59-ig lehet feltölteni a játék felületén.

Nyeremény
Azok között, akik helyesen töltenek fel 2018. április 30-2018. május 4. között a képernyőn látható aktuális kódok közül kettőt, egy maximum 2 fő részére szóló ausztriai pihenést sorsolunk ki. A nyeremény másra át nem ruházható és pénzre át nem váltható. A nyeremény részleteiről itt (https://www.neckermann.hu/szallas/alpenhotel-erzherzog-johann/10874) tájékozódhatsz. Kérjük, hogy csak abban az esetben vegyél részt a játékban, amennyiben tudod vállalni a kb. 1,50 €/fő/nap 15 éves kortól üdülési díjat.

A játék lezárását követően sorsoltunk, a 2 fő részére szóló ausztriai pihenés nyertese: Hinora Krisztina - Gratulálunk! __________________________________________________________________________________

Részletek, a játékszabály:

A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:
TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1145 Budapest, Róna u. 174. Cégjegyzékszám: 01-10-049017) (a továbbiakban TV2)

A játék időtartama: 2018. április 30-2018. május 4.
A kódok feltöltésének határideje: 2018. május 4. 23:59

Részvétel, a játék menete:
A játékban azok vehetnek részt, akik a megadott határidőn belül a www.tv2.hu/vigyazatszulovelvagyok weboldalra a képernyőn látott három kódból kettőt helyesen töltenek fel.
A nyereményjátékban a TV2 dolgozói és alvállalkozói, valamint mindezen személyek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt. Amennyiben a sorsolás eredményeként a nyereményből kizárt szavazó kerül ki nyertesként, akkor a pótnyertes lesz a sorsolás nyertese.

Sorsolás:
A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi. A nyertes nevét a műsor hivatalos weboldalán (www.tv2.hu/vigyazatszulovelvagyok) tesszük közzé, a sorsolást követően, 24 órán belül.

Amennyiben a nyertes a nyereményt visszautasítja, akkor új nyertest sorsolunk ki.
A nyertest a TV2 a kód feltöltésekor megadott email-címén értesíti. Amennyiben a nyertes a sorsolást követő 24 órán belül nem jelentkezik vissza, nem reagál e-mailes megkeresésünkre, úgy elesik a nyereménytől.

A résztvevők a kódok feltöltésével automatikusan elfogadják a kiírás, illetve a jelen játékszabályzat feltételeit, a játékhoz kapcsolódó adatkezelés célját megértette és minderre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa a Játékhoz megadott személyes adatokat (név és emailcím) a TV2 a játék lebonyolítása érdekében nyilvántartsa, kezelje, valamint későbbi promóció céljából 5 évig nyilvántartsa.
További harmadik személyeknek a TV2 ezen adatokat nem adja ki. A TV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli. Kivételt képez ez alól a nyertes adatai, amelyet a Szervező továbbít a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. részére a nyeremény átadásának és megszervezésének céljából.

Esetleges technikai problémák:

A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és
- Bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó hiba esetén a TV2 fenntartja magának a jogot a jelen játékszabály módosítására és kiegészítésére az adott játék megkezdése előtt, a változtatást a játék meghirdetésénél teszi közzé. Fenntartja azt a jogot is, hogy a fent rögzített időtartam alatt a játékot bármikor beszüntesse. A játékos a játékra való regisztrációjával elismeri, hogy a játék online játék leírását és a játékszabályzatát, illetve a játék szabályait megismerte, azokat magára nézve is kötelező érvényűnek elfogadta és a játékkal kapcsolatban reklamációval nem élhet.

A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha a nyereményről szóló értesítésre az internetes kapcsolat meghibásodása vagy a levelezőprogram hibája miatt a Nyertes a megadott időn belül nem tud reagálni.

A TV2 fenntartja magának a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a játékot akár annak időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a módosítást, illetve megszüntetést megelőzően a Szervező közzéteszi a játék oldalain.

A Szervező bármely, a jelen játékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető.
TV2.hu - Adatkezelési szabályzat:
//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat

Korhatár: 12 év

2018. április 30. 15:55Kapcsolódó anyagok

Április 30-án startol a Vigyázat, szülővel vagyok!, Ördög Nóra vadonatúj műsora, ahol ismét a fergeteges és megindító családi sztoriké lesz a... tovább
SZAVAZZ!

Rólad inkább ciki vagy cuki sztorikat szoktak mesélni szüleid?

Inkább ciki sztorikat

Csakis cuki történeteket

Jobban járok, ha nem mesélnek semmit© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS