2019. október 15. kedd
Teréz
CIKKEK VIDEÓK EXTRÁK NYEREMÉNYJÁTÉK SMS-JÁTEK
Ördög Nóra: ˝Nem voltam afféle könnyen sarokba állítható, csendben a széken ülő típus...˝

Április 30-án startol a Vigyázat, szülővel vagyok!, Ördög Nóra vadonatúj műsora, ahol ismét a fergeteges és megindító családi sztoriké lesz a főszerep. A műsor háziasszonya korábban már izgalmas részleteket árult el a felvételekről, ezúttal pedig gyerekkoráról és családjáról mesélt a TV2.hu-nak.

ordognora_vszv_1280.jpg

Szerinted te kire hasonlítasz inkább: anyukádra vagy apukádra?
Nóra: Külsőre apukámra hasonlítok jobban, de a habitusom inkább anyukámé. Aki hallja őt beszélni és gesztikulálni, az egyértelműen azt mondja, tiszta anyu vagyok. Külsőre mások szerint apukámra hasonlítok. A bőröm színét, a szememet, a hajamat és a számat mind tőle örököltem.

A gyermekeidben, Miciben és Venciben kit vélsz felfedezni, melyik nagyszülőt?

Nóra: Miciről sokan mondják, hogy az apai nagyapjára hasonlít. Egyébként külsőre inkább a férjem családjára hajaz. A szeme az enyém, minden más az apukájáé. Venci viszont abszolút az Ördög-vonulat. Én a kiskori öcsémet látom benne. Viszont már készült olyan fotó is, amin kiköpött apja.

Te milyen kisgyerek voltál? Babázós, esetleg különc?
Nóra: Babáztam és legóztam is. Nagyon sokáig közös volt a gyerekszobánk az öcsémmel, így volt mindenféle játékunk. Alapvetően jó gyerek voltam, de a renitensekkel is mindig jól szót értettem. Nem voltam afféle könnyen sarokba állítható, csendben a széken ülő típus. Benne voltam minden vagányságban, de azért jól tanultam. Nem volt velem túl sok fegyelmezési probléma, szerettek a tanárok, és szerintem a szüleimnek sem volt nehéz dolguk velem. Nyilván volt egy-két csínytevésünk az öcsémmel, amivel okoztunk nekik némi fejtörést. Egy alkalommal például egy ablak látta kárát a közös mókázásnak...

Mi a legkorábbi gyerekkori emléked?
Nóra: Nem feltétlenül emlékem van, hanem egy érzet. Három-négyéves lehettem: éppen szoktattak le a szüleim a cumizásról. Amikor elmentünk otthonról, már nem vihettem magammal, de ahogyan hazaértünk, mindig az volt az első, hogy megkerestem, máig érzem az ízét a számban. Oviból viszont sok konkrét emlékem is van. Például, ahogyan megyünk az óvónénivel és gombát szedünk, a mászókákra, ahogy éppen állok az egyik tetején. Volt egy családi nyaralásunk, amire nagyon szívesen emlékszem vissza. Mentünk a jugó tengerpartra, akkor lehettem négy és fél éves, az öcsém pedig másfél. Volt egy fagyiárus, aki azzal kápráztatott el minket, hogy gombócokat dobált a levegőbe, majd tölcsérrel elkapta.

Úgy tűnik elég sok mindenre emlékszel kiskorodból. Mit gondolsz, nehezen lehetne zavarba hozni, ha te ülnél a Vigyázat, szülővel vagyok! vendégszékben?
Nóra: Biztosan zavarba lehetne hozni, ebben biztos vagyok. A Vigyázat, szülővel vagyok! adásaiban is előkerültek sztorik, amikre emlékeztek ugyan az érintett sztárok, csak nem feltétlenül szerették volna felszínre hozni. Végül jött a büszke szülő, és mindenről lerántotta a leplet. A legtöbb történet nálunk is családi legendaként él. Például, hogy toporzékoltam Pécs főterén kisgyerekként, mert nem kaptam fagyit. De úgy gondolom, ez bármelyik gyerkőccel előfordul.

Vigyázat, szülővel vagyok! április 30-tól minden hétköznap 20.50-kor a TV2-n!

Korhatár: 12 év

2018. április 21. 7:57

Címkék: vigyázat szülővel vagyok   ördög nóraKapcsolódó anyagok

Április 30-án visszatérnek a képernyőre Ördög Nóra és sztárvendégei. Ám ezúttal nem cserfes gyerekek rántják majd le a leplet a sztárszülők... tovább
Elképesztő gyerekkori sztorikból és rengeteg humorból garantáltan nem lesz hiány Ördög Nóra vadonatúj műsorában, a Vigyázat, szülővel... tovább
SZAVAZZ!

Rólad inkább ciki vagy cuki sztorikat szoktak mesélni szüleid?

Inkább ciki sztorikat

Csakis cuki történeteket

Jobban járok, ha nem mesélnek semmit


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS