2019. július 18. csütörtök
Frigyes
CIKKEK VIDEÓK EXTRÁK NYEREMÉNYJÁTÉK SMS-JÁTEK
Ördög Nóra: ˝Térdcsapkodós, visítva nevetős pillanatokból nem lesz hiány˝

Április 30-án visszatérnek a képernyőre Ördög Nóra és sztárvendégei. Ám ezúttal nem cserfes gyerekek rántják majd le a leplet a sztárszülők családi titkairól, hanem büszke anyukák és apukák lepik el a stúdiót, hogy ország-világgal megosszák szemük fényeinek legféltetteb titkait. Ördög Nóra, a Vigyázat, szülővel vagyok! háziasszonya izgalmas részleteket árult el a műsorról, és a sztárvendégekről. És hogy szerinte miben rejlik a show-műsor sikerének titka? Erről is mesélt a TV2.hu-nak a gyönyörű műsorvezető.

fenykep_on_vszv.png

Elárulhatsz néhány izgalmas részletet a forgatásokról? Milyen meglepetésekkel készültök?

Nóra: A titok továbbra is a családi történetekben rejlik. Nagyon örülök, hogy ennyire megnyílt mindenki. Büszke vagyok rá, hogy sikerült olyan hangulatot teremteni a stúdióban, hogy olykor már-már vissza kellett fogni a szülőket. A sztárok nem győztek pislogni, hogy „jól van anya, elég lesz, ennyi sztori bőven elegendő”. Igazából nagyon jól belendültek a vendégek, és így sok jópofa gyerekkori sztori előkerült. Nem csak történeteket gyűjtöttünk be elöljáróban a szülőktől, hanem kértünk fotókat is. Számtalan vicces gyerekkori emlék, képek és videók formájában is megelevenedett.

Mit gondolsz, miben rejtőzhet a Vigyázat, szülővel vagyok! sikerének titka?

Nóra: Azért szeretem nagyon ezt a műsort, mert új megvilágításba kerül. Általában él egy kép az emberek fejében a hírességekről. A Vigyázat, gyerekkel vagyok! azért volt különleges, mert szülői szerepben láttuk ezeket a sztárokat, és egészen más érzések is kialakultak a nézőkben velük kapcsolatban. Kiderült, hogyan viselkednek családi körben a gyerekeikkel, így teljesebbé vált a kép. A Vigyázat, szülővel vagyok! esetében pedig a néző betekintést nyerhet abba, hogy honnan érkezik az adott sztár. Amikor látod az anyukáját, apukáját, akkor más kontextusba kerül mindenkinek a személyisége, a habitusa, a megnyilvánulásai. Például gyakran jól felismerhetők a saját gesztusaik a szüleikében. Szerintem ezért is fogják nagyon szeretni az emberek a műsort. Természetesen térdcsapkodós, visítva nevetős pillanatokból sem lesz hiány.

Ki az, akin a leginkább meglepődtél mert jó, vagy rossz kisgyerek volt, és ezt senki nem nézte volna ki belőle?

Nóra: Nagyon nagy ledöbbenés talán nem volt. Akiből kinézed, hogy voltak huncutságai, arról rendre ki is derült, hogy valóban. Kiderül, hogy Dukai Regina mivel sokkolta édesanyját, miért okozott fejfájást szüleinek Szabó Ádám, és arra is fény derül, mit szólt Oláh Ibolya elképesztő tetoválásaihoz Anyácska. Azt pedig garantálom, hogy senki sem találná ki, ki volt a Mikulás Fásy Zsüliéknél. Nézzétek a Vigyázat, szülővel vagyok! adásait, és kiderül!

A férjedet, Nánási Pált is vendégül láttad a stúdióban. Milyen érzés volt a gyerekkori titkaival szembesülnöd? Meg tudott még lepni?

Nóra: Abszolút meg tudott még lepni, tulajdonképpen csak új sztorikra derült fény. Azt, hogy egy visszahúzódó, csendes gyerek volt, tudtam eddig is. De volt, ami ott derült ki számomra is. Először az apósom kérdezte, hogy elárulja-e, miket mesélt Paliról. Mondtam neki, hogy nem kell, én is szerettem volna élesben meglepődni a sztorikon. Aztán persze a felvétel előtt megkaptam az infókat a szereplőkről a felkészüléshez, és mondanom sem kell, szakadtam a nevetéstől. Tudtam, hogy nagyon zavarba jön a férjem, és így is lett. Egy nagyon jó hangulatú adás volt, el is pirult egyszer vagy kétszer. Sok olyan történet volt, amiket én is ott hallottam először. Például, hogy volt egy ikerpár, akiket az édesapja szerint párhuzamosan szédített, de ezt a férjem tagadja. Ez nyilván valami óvodai sztori, már sosem tudjuk meg, hogy ki emlékszik jól. A csajok már akkor is nagyon bírták a férjemet, az biztos.

Ha ide kattintasz, egy újabb interjút is olvashatsz Nórával a Vigyázat, szülővel vagyok! oldalán, amiből többek között az is kiderül, milyen kisgyerek volt a műsor háziasszonya. Figyeld a műsor weboldalát, exkluzív tartalmakkal várunk!

Korhatár: 12 év

2018. április 16. 11:47

Címkék: ördög nóra   vigyázat szülővel vagyokKapcsolódó anyagok

SZAVAZZ!

Rólad inkább ciki vagy cuki sztorikat szoktak mesélni szüleid?

Inkább ciki sztorikat

Csakis cuki történeteket

Jobban járok, ha nem mesélnek semmit© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS