2019. május 25. szombat
Orbán
VIDEÓK EXTRÁK GALÉRIA SZEREPLŐK JÁTÉKSZABÁLY
Világsztár a Vigyázat, gyerekkel vagyok!-ban

Folytatódik a TV2 sikerműsora, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! A családi kvízshow október 2-től Ördög Nóra vezetésével, új játékokkal és meglepetés produkciókkal jelentkezik. Alvaro Soler, a népszerű Sofia című dal énekese a Vigyázat, gyerekkel vagyok! meghívására Budapestre látogatott. Mint ismert: minden adás a fiatal spanyol énekes világslágerével kezdődik, amely igen népszerű a gyerekek körében is.

Alvaro Soler, aki olyan világsztárokkal énekelt már együtt, mint Jennifer Lopez, a TV2 stúdiójában hatvan kisdiákkal lépett színpadra. Elmondta: nagy örömmel tett eleget a csatorna meghívásának, ugyanis korábban még nem járt Budapesten.

A TV2 népszerű műsora számos újdonságot tartogat. Az őszi évadban olyan ismert szülők is feltűnnek gyermekeikkel, mint Dolhai Attila, Mága Zoltán vagy Majka. Az egyik adásban pedig Bódy Szilvi hozza el unokahúgát, míg a Schobert család mindhárom gyermekével versenybe száll a TV2 és az IKO Műsorgyártó közös produkciójában.

GALÉRIA
Kattints a képre!

Új játékokban sem lesz hiány: a már megszokott kvízkérdések mellett lesz 3 szójáték, illetve az iskolás korú szereplők is feladják a leckét szüleiknek: olyan feladatot kell megoldaniuk, melyeket ők már sikerrel teljesítettek az iskolapadban.
Természetesen nem hiányozhat a műsorból az ikonikus játék a fotelben a tablettel, újdonság lesz viszont a szülők és gyermekeik közös meglepetés produkciója.

Az évad egyik legkülönlegesebb adása az lesz, amikor Ördög Nóra próbára teszi magát a kislányával. De vajon akkor ki fogja vezetni azt a műsort?

Vigyázat, gyerekkel vagyok! október 2-től minden hétköznap 19.00-kor a TV2 műsorán.

2017. szeptember 18. 9:01Kapcsolódó anyagok

Míg a Séfek séfe egyre több nézőt ültet a képernyők elé, a Survivor hétfőről péntekre elvesztette nézői egyharmadát a 18-49-es célcsoportban.... tovább
SZAVAZZ!

Szerinted melyik a legmeglepőbbb páros?

Csobot Adél és Rózsa György

Gergely Róbert és Megyeri Csilla

Gönczi Gábor és Erdélyi Timea

Horváth Tamás és Balázs Andi

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván

Marcellina és Pumped Gabo

Szabó Ádám és Keveházi Kriszta

Takács Nikolas és Tápai Szabina

Tóth Andi és Rippel Feri

Wolf Kati és Fodor Rajmund© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS