Műsorok Videók Nézd vissza Műsorújság A csatornáról
Marton Adriennt ezzel lepte meg férje Kínából a születésnapján
Vasárnap ünnepelte születésnapját a LiChi TV műsorvezetője, Marton Adrienn. Nézd meg, hogyan köszöntötte Edvin Marton hegedűművész a feleségét!
Marton Adriennt ezzel lepte meg férje Kínából a születésnapján


˝Amikor megszülettem, akkor is hatalmas hó volt úgy, mint ma.Csak akkor még nem volt egy csodálatos férjem, aki a világ végéről is képes meglepetést szerezni nekem... Hisz majdnem 1 hónapja elutazott Kínába. Köszönöm Mindenkinek, aki gondolt rám, írt, hívott, énekelt, vagy az énekléshez hasonlót tett. Szuperül sikerült.˝ - írta a LiChi TV műsorvezetője a fénykép alá.

Marton Adrienn (@marton_adrienn) által megosztott bejegyzés,

Tudtad? Edvin Martonék már több, mint nyolc éve házasok. Az Ízes élet háziasszonya a FEM3 Caféban idézte fel a különleges lánykérést, és az esküvőjük emlékezetes pillanatait is. A hegedűművész egy igazán romantikus férfi. Szeptember 19-én például élő adásban lepte meg szerelmét, aki szinte szóhoz sem jutott, annyira meghatódott.

Az előnézeti kép forrása: Marton Adrienn oldala


2018. január 17. 15:50

Címkék: ajándék celebszemle celebszemle_család celebszemle_születésnap cikkek edvin marton ízes élet kapcsolat marton adrienn meglepetés párkapcsolat szerelem születésnap

Kapcsolódó anyagok© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS